Nieuw: Starterspakket Plus

Met internet verbinding en GPS-tracker

E-Track&Trace (GPS-tracker) wordt geleverd als onderdeel van het Starterspakket Plus. Met E-Track&Trace heeft u op elk moment inzicht in de exacte locatie uw caravan of camper. Dat is een veilig gevoel en: totale controle.

Draadloze verbinding

Zelf te installeren

Totale controle

Kies het Starterspakket dat bij uw wensen past

Het Starterspakket Plus heeft een Bluetoothchip die 50% krachtiger en sneller is en 50% meer bereik heeft dan het Starterspakket Basis! Dit betekent een stabielere verbinding. Dit is dus ook interessant voor klanten die geen gebruik willen maken van de nieuwe internetfunctie.

Inbegrepen in beide Starterspakketten zijn de modules E-Volt en E-Level (verbinding via Bluetooth). E-Track&Trace is onderdeel van het Starterspakket Plus, en maakt verbinding via internet.

Starterspakket Plus
349,95
E-Level
E-Volt
Verbinding via Bluetooth
Verbinding via internet*
E-Track&Trace
Modules op afstand uitleesbaar (vanaf 2024)
Geschikt voor alle huidige en toekomstige sensoren

* Voor de internetverbinding is een abonnement nodig

Starterspakket Basis
219,95
E-Level
E-Volt
Verbinding via Bluetooth
Verbinding via internet
E-Track&Trace
Modules op afstand uitleesbaar
Geschikt voor alle huidige en toekomstige sensoren

Campingtrend installeert het Starterspakket Plus

“Zo kun je je caravan in de gaten houden terwijl jij bij dat wegrestaurant een hapje zit te eten. Of als je in dat leuke plaatsje rondwandelt terwijl de camper op dat naargeestige parkeerterrein staat. Mocht jouw reispaleis door onverlaten worden meegenomen zie je direct op je telefoon waar hij is. Dat helpt de politie bij de opsporing en voorkomt wellicht dat jij je vakantie moet afzeggen.” – aldus Jos Mark 

E-Track&Trace maakt het dieven niet gemakkelijk!

Diefstal van caravans en campers is helaas een veelvoorkomend probleem in Europa maar zeker ook in Nederland. Lees hier een blog over de statistieken en trends.

Dieven zullen bij diefstal zo snel mogelijk op zoek gaan naar een GPS-tracker en deze onklaar maken. De GPS-tracker van E-Trailer heeft een ingebouwde herlaadbaar batterij. Zelfs als de GPS-tracker wordt losgekoppeld van de accu kan het voertuig nog een week daarna getraceerd worden. 

Ingebouwde batterij

Bereik door heel Europa en Noord-Afrika

Constante signaalafgifte bij beweging van het voertuig

E-Track&Trace met alarmfunctie bij ingestelde veiligheidszone

Met de E-Track&Trace module bent u altijd op de hoogte van de locatie van uw kampeermiddel. Komt uw kampeermiddel buiten het door u ingestelde gebied? Dan ontvangt u direct een waarschuwing. Wat u moet weten als u op zoek gaat naar een GPS-tracker voor uw camper of caravan leest u in deze blog.

Stel het gebied in

Stel het gebied in waarbinnen uw kampeermiddel zich moet bevinden.

Wordt gewaarschuwd

Komt uw kampeermiddel buiten het ingestelde gebied? U ontvangt direct een waarschuwing!

Zet het gebied uit en vertrek

Voordat u vertrekt zet u de geofence uit en gaat u met een gerust gevoel op vakantie. Eenmaal aangekomen kunt u weer een gebied instellen waar uw kampeermiddel niet uit dient te komen.

Simkaart voor een GPS-verbinding via internet

Alarmfunctie bij ingestelde veiligheidszone

Inbegrepen in beide Starterspakketten:

De E-Level en de E-Volt (niet los te koop)

E-Level

De camper of caravan waterpas zetten wordt eenvoudig

De E-Level module werkt met een elektronische waterpas en laat al tijdens het aanrijden op het kampeerveld (of de camperplek) zien of de ondergrond waterpas is. U ziet dat live op uw smartphone. Deze module maakt verbinding via Bluetooth.

E-Volt

Altijd genoeg spanning

Met de E-Volt module kunt u op uw smartphone in één oogopslag zien hoeveel spanning de caravanmover-accu of de boordaccu van de camper op dat moment levert. Als de spanning te laag wordt, krijgt u een waarschuwing op uw smartphone, zodat u maatregelen kunt nemen. Dat is wel zo’n veilig gevoel. De E-Volt module kan worden aangepast aan elk type accu: loodaccu, AGM-of lithiumaccu. Deze module maakt verbinding via Bluetooth.

Voor de internetverbinding is een abonnement nodig

Om overal inzicht te hebben in uw kampeermiddel is een internet verbinding benodigd. De verbinding werkt door middel van de ingebouwde simkaart. Het Plus abonnement sluit u eenvoudig af op mijn.e-trailer.nl/payment of via de E-Trailer app.

Geen internet nodig?

Is het voor u niet nodig om de E-Track&Trace te gebruiken of de modules van afstand te kunnen uitlezen? Geen probleem, het Starterspakket Basis werkt ook met Bluetooth en dan is er geen abonnement nodig.

Veelgestelde vragen

Het Starterspakket Plus werkt zowel met een bluetooth- als met een internetverbinding. Met het Starterspakket Basis kunt u alleen via bluetooth verbinden. Bij het Starterspakket Plus kunt u bovendien gebruikmaken van E-Track&Trace. 

Met het Starterspakket Plus krijgt u internet functionaliteiten zoals track & trace. Voor deze functionaliteiten wordt data verbruikt en is er daarom een abonnement nodig.

Voor bestaande klanten van E-Trailer hebben wij een omruil actie (welke loopt tot 1 juli 2023). Alles over de actie vindt u hier.

Ja, het Starterspakket Plus werkt met zowel Bluetooth als internet. Voor de internet verbinding is een abonnement nodig.

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.