E-Trailer app menu

Maak uw caravan- of camperreis veiliger en comfortabeler!

Met de app van E-Trailer kunt u eenvoudig de status van uw caravan of camper inzien. Zo ziet u bijvoorbeeld de huidige bandenspanning of ziet u direct de inhoud van uw gasfles! Benieuwd hoe dit werkt? Lees dan verder!

De werking van het systeem in 3 stappen

1. Het Starterspakket met modules

Het Starterspakket is de basis van het systeem en ontvangt de informatie van de modules

2. Status zichtbaar in de app

Het Starterspakket stuurt de informatie door naar de app op uw smartphone of tablet

3. Veilig en comfortabel op reis!

In de app ziet eenvoudig de status van uw caravan of camper

1. Het Starterspakket met modules

Het Starterspakket maakt de verbinding tussen uw modules en de app mogelijk. De modules sturen informatie via Bluetooth naar het Starterspakket. Het Starterspakket stuurt deze vervolgens door naar uw app. Het Starterspakket is dus altijd benodigd voor de werking van het systeem. Verder kunt u zelf uw systeem samenstellen. U kunt namelijk elke module apart kopen en aan uw systeem toevoegen.

Veilig en comfortabel op vakantie met de E-Trailer app Bandenspanning, kogeldruk, inhoud van gasflessen en watertank tot en met het waterpas zetten: met de E-Trailer app heeft u alles overzichtelijk op uw smartphone!

2. Status zichtbaar in app

Het Starterspakket ontvangt en verwerkt de informatie van de verschillende modules. Vervolgens stuurt het Starterspakket via Bluetooth de verkregen informatie door naar de app. In de app krijgt u de status van uw caravan of camper eenvoudig te zien. Zo ziet u bijvoorbeeld de bandenspanning per band en ziet u direct of de waardes in orde zijn. 

3. Veilig en comfortabel op reis!

De modules zorgen voor rust omdat u altijd geïnformeerd wordt wanneer er iets mis dreigt te gaan. Wordt de bandenspanning bijvoorbeeld te hoog of te laag? Is uw gasfles, watertank of accu bijna leeg? Dan ontvangt u een waarschuwing via de app. Door deze waarschuwing op tijd te krijgen kunt u ingrijpen voordat dit problemen oplevert!

Maak uw volgende vakantie veiliger en comfortabeler

Vraag gerust naar meer informatie bij één van onze aangesloten dealers.

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.