Het E-Trailer systeem bestaat uit een Starterspakket, diverse modules en de gratis E-Trailer app. Het E-Trailer systeem kan gemakkelijk achteraf in elke camper of caravan worden ingebouwd. Vervolgens wordt u voor vertrek of tijdens de reis gewaarschuwd voor onveilige situaties. U krijgt dan direct een seintje, bijvoorbeeld over een teruglopende bandenspanning, zodat u maatregelen kunt nemen. Daarmee verkleint u de kans op een klapband. U weet altijd waar uw voertuig zich bevindt, ook wanneer deze gestolen is! Of lees voor vertrek de kogeldruk van de caravan af in de E-Trailer app. Daarmee voorkomt u onveilige situaties tijdens het rijden met uw auto-caravancombinatie. Naast veiligheid is comfort een belangrijk uitgangspunt van de E-Trailer app. Dankzij sensoren kunt u tijdens uw verblijf op de camping of camperplek bijvoorbeeld het niveau aflezen van de watervoorraad en ziet u of de gasfles al aan vervanging toe is. Daardoor wordt u nooit meer verrast door een lege watertank of gasfles. Een andere toepassing is de waterpasfunctie: al tijdens het oprijden van het kampeerveld kunt u zien of het veld vlak is, of dat het misschien beter is om uw camper of caravan een meter verderop te parkeren.

Maak uw caravan- of camperreis veiliger en comfortabeler!

Met de app van E-Trailer kunt u eenvoudig de status van uw caravan of camper inzien. Zo ziet u bijvoorbeeld de huidige bandenspanning of ziet u direct de inhoud van uw gasfles! Benieuwd hoe dit werkt? Lees dan verder!

De werking van het systeem in 3 stappen

1. Het Starterspakket met modules

Het Starterspakket is de basis van het systeem en ontvangt de informatie van de modules

2. Status zichtbaar in de app

Het Starterspakket stuurt de informatie door naar de app op uw smartphone of tablet

3. Veilig en comfortabel op reis!

In de app ziet eenvoudig de status van uw caravan of camper

1. Het Starterspakket Basis of Plus met modules

Het E-Trailer systeem start met de keuze van een Starterspakket. Er zijn twee mogelijkheden: het Starterspakket Plus en het Starterspakket Basis. Het Starterspakket Plus werkt zowel met een Bluetooth- als met een internetverbinding. Met het Starterspakket Basis kunt u alleen via Bluetooth verbinden. Bij het Starterspakket Plus kunt u bovendien gebruikmaken van E-Track&Trace. Het Pluspakket biedt de mogelijkheid om zowel bestaande als toekomstige E-Trailer modules te koppelen aan uw Starterspakket. Voor het maken van de internetverbinding bij het Starterspakket Plus is een abonnement vereist.

Het E-Trailer systeem start met de keuze van een Starterspakket. Er zijn twee mogelijkheden: het Starterspakket Plus en het Starterspakket Basis. Het Starterspakket Plus werkt zowel met een Bluetooth- als met een internetverbinding. Met het Starterspakket Basis kunt u alleen via Bluetooth verbinden. Bij het Starterspakket Plus kunt u bovendien gebruikmaken van E-Track&Trace (zie pagina 15 voor meer informatie). Het Pluspakket biedt de mogelijkheid om zowel bestaande als toekomstige E-Trailer modules te koppelen aan uw Starterspakket. Voor het maken van de internetverbinding bij het Starterspakket Plus is een abonnement vereist.

2. Status zichtbaar in app

Het Starterspakket ontvangt en verwerkt de informatie van de verschillende modules. Vervolgens stuurt het Starterspakket via Bluetooth de verkregen informatie door naar de app. In de app krijgt u de status van uw caravan of camper eenvoudig te zien. Zo ziet u bijvoorbeeld de bandenspanning per band en ziet u direct of de waardes in orde zijn. 

3. Veilig en comfortabel op reis!

De modules zorgen voor rust omdat u altijd geïnformeerd wordt wanneer er iets mis dreigt te gaan. Wordt de bandenspanning bijvoorbeeld te hoog of te laag? Is uw gasfles, watertank of accu bijna leeg? Dan ontvangt u een waarschuwing via de app. Door deze waarschuwing op tijd te krijgen kunt u ingrijpen voordat dit problemen oplevert!

Maak uw volgende vakantie veiliger en comfortabeler

Vraag gerust naar meer informatie bij één van onze aangesloten dealers.

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.