Ontmoet het E-Trailer team

Samen creëren we een wereld waarin iedere kampeerder veilig en zorgeloos op reis kan. Je gaat immers op vakantie om te ontspannen, niet waar? We zijn als team dan ook trots op dat honderden kampeerders in verschillende landen al onze producten gebruiken en onbezorgd kunnen genieten van hun vrije tijd. En wie weet welke technologische mogelijkheden de toekomst ons nog brengt. Wij zullen als E-Trailer in ieder geval vooraan staan en onze productlijn continue blijven verbeteren! E-Trailer is opgericht om de zorgen van kampeerders weg te nemen en dit is nog steeds de dagelijkse drijfveer van ons team.

boy trip foto

Boy Trip

CEO

Rick Lenssen

CTO

Aad van Reeuwijk

Sales Manager

Jolanda Salemans

Office Manager

Veilig en comfortabel op vakantie met de E-Trailer app Bandenspanning, kogeldruk, inhoud van gasflessen en watertank tot en met het waterpas zetten: met de E-Trailer app heeft u alles overzichtelijk op uw smartphone! Nu ook met inbraakalarm, GPS-tracker en bewegingssensor een volledig beveiligingssysteem.

Lynette de Vries

Marketing Manager

Koen Lesschen

Lead Developer

Marcel Vincourt

Embedded Software Developer

Raynier van Dam

Developer

Attila Tullner

Electrical Engineer

Jeroen Smelik

Electrical Engineer

Joaquim Nobrega

Logistiek Manager

Rafed Chaabene

iOS Developer

Meer over de oprichters van E-Trailer

Rick Lenssen, CTO

Innovatie is de kern van onze filosofie. Het is de drijvende kracht achter alles wat wij doen en helpt ons om gedurfde ideeën en oplossingen te bedenken voor de meest ingewikkelde uitdagingen.

Als jonge ondernemers met verse technische kennis kijken we overal net even anders tegen aan. We leven in een tijd waarin bijna alles meetbaar is. Van benzineverbruik tot accustatus. Bij nieuwe auto’s is het zelfs verplicht om inzicht te hebben in de bandenspanning. Dat geldt echter niet voor caravans en campers. Wij vinden het hoog tijd dat ook dit traditionele en nog steeds geliefde reismiddel wordt aangepast aan het digitale tijdperk.

Boy Trip, CEO

Door de jaren heen hebben we een succesvol bedrijf opgebouwd dankzij de kwaliteit van onze producten, sterke en eerlijke relaties met onze leveranciers en een goede klantenservice. Dit vertrouwen willen wij niet verliezen en daarom blijven wij altijd trouw aan onze beloften. Wij zien dat dit werkt en verschillende grote partijen graag met ons samenwerken.

Wij leveren hoogwaardige sensoren die niet zullen falen wanneer ze het meest nodig zijn. Wij zullen nooit stoppen totdat een klant 100% tevreden is, want zij moeten zorgeloos op reis kunnen en er op kunnen vertrouwen dat onze producten doen wat zij beloven.

Probeer alle mogelijkheden van het systeem zelf uit

Ontdek de mogelijkheden van het E-Trailer systeem eenvoudig thuis. Download de gratis applicatie en start de demomodus. U ontdekt eenvoudig de vele mogelijkheden.

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.