Landen
0
Verbonden dealers
0 +
Tevreden klanten
0 +

Het begon allemaal met 2 ingenieurs en 1 geniaal idee

In 2017 kwamen wij, Rick Lenssen en Boy Trip, samen om een idee te bespreken wat zich inmiddels heeft ontwikkeld tot het succesverhaal: E-Trailer. Rick heeft luchtvaart- en ruimtevaarttechniek gestudeerd aan de Technisch Universiteit Delft. Hij heeft zijn studie 2 jaar stopgezet om deel te nemen aan het zonneauto team van de TU Delft (Nuon Solar Team). Met deze auto wist hij 2 keer wereldkampioen te worden, in Australië en Zuid-Afrika. Boy heeft technische bestuurskunde gestudeerd aan de TU Delft, omdat het raakvlak tussen techniek en de markt hem enorm interesseerde. Hier leerde Boy veel over ondernemerschap en ontdekte hij dat dit de mogelijkheid was om techniek en commercie te combineren.

E-Trailer is gebaseerd op het winnende NUON Solar challenge ontwerp, maar dan anders toegepast

We besloten samen om te kijken welke technieken uit de Nuon Solar auto commercieel toegepast konden gaan worden. We vonden het beide vreemd dat er tot dan toe weinig technologie uit het wereld veroverend ontwerp werd gebruikt. We ontdekten al snel dat vooral de kampeermarkt ver achterloopt als het gaat om technologische innovatie. We leven in een tijd waarin bijna alles meetbaar is, maar in caravans en campers worden nog amper slimme sensoren gebruikt. Hoe is dat mogelijk als je bedenkt dat er in Europa alleen al 4.000.000 caravans rond rijden?

Onze missie: de kampeerreis veiliger en zorgelozer maken

Veilig, ontspannen en zorgeloos op reis met je caravan of camper. Met dit doel hebben we E-Trailer opgericht en dit is nog steeds de drijfveer van ons team. Vanuit deze gedachte maken we dan ook al onze ontwerpen. Bovendien gaan we technologische uitdagingen niet uit de weg en streven we ernaar om te blijven innoveren. Ja, dat is lastig, maar we halen veel energie uit de gedachte dat onze klanten optimaal van hun reis kunnen genieten. Want daar gaat het om! U gaat toch op vakantie om te ontspannen? Wij nemen graag uw zorgen weg!

E-Trailer is de strategische partner van vele bekende merken

We zijn er trots op dat we samenwerken met grote en bekende dealers/groothandelaren. Zo kunnen we nog meer kampeerders bereiken en ervoor zorgen dat zij veiliger en zorgelozer op kampeerreis kunnen gaan.

Hobby logo

Hart, passie en Nederlandse perfectie

E-Trailer is geboren uit een liefde voor nieuwe technologie. Het is ons doel om innovatieve en bewezen technologieën op een creatieve manier in te zetten en zo de wereld een stukje beter te maken. Nederland is van oudsher het centrum van technologische innovatie en de TU Delft, waar we beide aan studeerden, is een begrip. Daarom zijn we er trots op dat we Nederlanders zijn en de gelegenheid hebben om nauw met deze vooruitstrevende universiteit samen te werken. Omdat het onze passie is om optimale technologische oplossingen te creëren, hebben we het gevoel dat we de beste baan ter wereld hebben.

Ons verhaal

In 2017 kwamen Rick Lenssen en Boy Trip samen om een idee te bespreken wat zich inmiddels heeft ontwikkeld tot het succesverhaal: E-Trailer.

Het team

Wij zijn dag in dag uit bezig met het ontwikkelen van producten die de kampeerders veiliger en comfortabeler op vakantie kunnen laten gaan. Ontmoet het team!

Contact

We zullen er alles aan doen om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Aarzelt u alstublieft nooit om contact met ons op te nemen! 

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.