Dé app voor volledig inzicht in uw
caravan of camper

Dé app voor volledig inzicht in uw caravan of camper

Uitbreidbaar

De app toont alleen de modules die u heeft. Het systeem is modulair, daardoor kunt u het uitbreiden met nieuwe modules. Deze voegt u gemakkelijk in de app toe!

Waarschuwingen

U ontvangt waarschuwingen zodra een van de door u ingestelde waardes te laag of te hoog worden. Denk hierbij aan een te hoge bandenspanning.

Das Starterpaket ermöglicht die Verbindung zwischen den Sensor-Modulen und der App auf Ihrem Smartphone. Die Sensor-Module senden die Messwerte über ein Bluetooth-Signal an die zentrale Recheneinheit des Starterpakets. Diese verarbeitet sie und sendet sie weiter an die App. Das Starterpaket ist daher immer für den Betrieb des E-Trailer-Systems erforderlich. Darüber hinaus können Sie ihr System individuell zusammenstellen. Sie können jedes Modul einzeln erwerben und in Ihr System integrieren.

Inzicht

Met de app heeft u direct inzicht in de status van uw caravan of camper. Afhankelijk van welke modules u toegevoegd heeft, krijgt u direct een goed overzicht. op uw smartphone.

Eenvoudig

De app is zeer simpel in gebruik, door de duidelijke en grote knoppen ziet u direct waar u kunt vinden wat u zoekt.

Altijd op de hoogte van de status van uw caravan of camper

Demo modules in de app

Bent u nog niet zeker van een bepaalde module, of wilt u het graag zien voordat u het koopt? Download vandaag nog onze app en probeer onze demo's!

App werkt op smartphones met iOS 10.0 / Android 6.0 of hoger.

4.3/5

Onze gebruikers geven onze app gemiddeld 4,2 van de 5 sterren als beoordeling!

E-Trailer app demo
In de E-Trailer App wordt een QR-code gescand waarmee u sensoren in uw app toevoegt.

Voeg nog dit kampeerseizoen uw modules eenvoudig toe via de app

Wilt u graag altijd op de hoogte zijn van de actuele bandenspanning, de kogeldruk kunnen nauwkeurig kunnen meten, de caravan eenvoudig en nauwkeurig waterpas kunnen zetten en nog veel meer? Met de modules van E-Trailer kan het! Koop de modules die u belangrijk vindt en voeg ze eenvoudig toe in de app!

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.