Nieuw: Starterspakket Plus

Met internetverbinding en GPS-tracker

E-Track&Trace (GPS-tracker) wordt geleverd als onderdeel van het Starterspakket Plus.  Het Starterspakket Plus heeft een Bluetoothchip die 50% krachtiger en sneller is en 50% meer bereik heeft dan het Starterspakket Basis! Dit betekent een stabielere verbinding. Dit is dus ook interessant voor klanten die geen gebruik willen maken van de nieuwe internetfunctie.

Nieuw: Starterspakket Plus E-Track&Trace (GPS-tracker) wordt geleverd als onderdeel van het Starterspakket Plus. Het Starterspakket Plus heeft een Bluetoothchip die 50% krachtiger en sneller is en 50% meer bereik heeft dan het Starterspakket Basis! Dit betekent een stabielere verbinding. Dit is dus ook interessant voor klanten die geen gebruik willen maken van de nieuwe internetfunctie.

Draadloze verbinding

Zelf te installeren

Totale controle

Campingtrend installeert het Starterspakket Plus

“Zo kun je je caravan in de gaten houden terwijl jij bij dat wegrestaurant een hapje zit te eten. Of als je in dat leuke plaatsje rondwandelt terwijl de camper op dat naargeestige parkeerterrein staat. Mocht jouw reispaleis door onverlaten worden meegenomen zie je direct op je telefoon waar hij is. Dat helpt de politie bij de opsporing en voorkomt wellicht dat jij je vakantie moet afzeggen.” – aldus Jos Mark 

Kies het Starterspakket dat bij uw wensen past

Inbegrepen in het Starterspakket Plus zijn de modules E-Volt en E-Level (verbinding via Bluetooth). E-Track&Trace is onderdeel van het Starterspakket Plus, en maakt verbinding via internet.

Starterspakket Plus
349,95
E-Level
E-Volt
Verbinding via Bluetooth
Verbinding via internet*
E-Track&Trace
Modules op afstand uitleesbaar (vanaf 2024)
Geschikt voor alle huidige en toekomstige sensoren

* Voor de internetverbinding is een abonnement nodig

Starterspakket Basis
219,95
E-Level
E-Volt
Verbinding via Bluetooth
Verbinding via internet
E-Track&Trace
Modules op afstand uitleesbaar
Geschikt voor alle huidige en toekomstige sensoren

Simkaart voor een GPS-verbinding via internet

Alarmfunctie bij ingestelde veiligheidszone

Inbegrepen in het Starterspakket Plus:

E-Track&Trace, E-Level en E-Volt (niet los te koop)

E-Track&Trace

E-Track&Trace van E-Trailer is speciaal ontwikkeld voor campers of caravans en daarom de ideale GPS-tracker voor kampeerders. E-Track&Trace is onderdeel van het Starterspakket Plus.

Dit pakket bevat alles dat u nodig heeft:

 • Ingebouwde batterij
 • E-sim* voor een GPS-verbinding via internet
 • Bereik door heel Europa en Noord-Afrika
 • Constante signaalafgifte bij beweging van het voertuig
 • Alarmfunctie bij ingestelde veiligheidszone
 • Speciale geheugenmodus (stallingmodus) zodat u de hele winter inzicht in de locatie van uw caravan of camper heeft.
Het E-Trailer systeem start met de keuze van een Starterspakket. Er zijn twee mogelijkheden: het Starterspakket Plus en het Starterspakket Basis. Het Starterspakket Plus werkt zowel met een Bluetooth- als met een internetverbinding. Met het Starterspakket Basis kunt u alleen via bluetooth verbinden. Bij het Starterspakket Plus kunt u gebruikmaken van E-Track&Trace (zie achterzijde voor meer informatie). Het Pluspakket biedt bovendien de mogelijkheid om zowel bestaande als toekomstige E-Trailer modules te koppelen aan uw Starterspakket.

*E-sim is een digitale simkaart. De e in e-sim staat voor embedded. Dit betekent dat er een kleine chip is ingebouwd in uw Starterspakket Plus.

E-Volt

Altijd genoeg spanning

Met de E-Volt module kunt u op uw smartphone in één oogopslag zien hoeveel spanning de caravanmover-accu of de boordaccu van de camper op dat moment levert. Als de spanning te laag wordt, krijgt u een waarschuwing op uw smartphone, zodat u maatregelen kunt nemen. Dat is wel zo’n veilig gevoel. De E-Volt module kan worden aangepast aan elk type accu: loodaccu, AGM-of lithiumaccu. Deze module maakt verbinding via Bluetooth.

E-Level

De camper of caravan waterpas zetten wordt eenvoudig

De E-Level module werkt met een elektronische waterpas en laat al tijdens het aanrijden op het kampeerveld (of de camperplek) zien of de ondergrond waterpas is. U ziet dat live op uw smartphone. Deze module maakt verbinding via Bluetooth.

Maak uw E-Trailer systeem compleet door meer modules (later) toe te voegen

Naast de inbegrepen modules zijn er ook modules die u (later) kunt toevoegen aan uw Starterspakket Plus, zoals E-Pressure (bandenspanning), E-Gaslevel, E-Switch, E-Load, of E-Temperature. Deze modules maken verbinding via Bluetooth. Met een internetabonnement zijn alle modules die u koppelt aan uw Starterspakket Plus op grote afstand af te lezen vanaf uw smartphone (vanaf 2024). 

Voor de internetverbinding is een abonnement nodig

Om overal inzicht te hebben in uw kampeermiddel is een internetverbinding nodig. De verbinding werkt via de e-sim. Het Plus abonnement sluit u eenvoudig af in de E-Trailer app nadat u het Starterspakket Plus heeft aangesloten op de accu van uw camper of caravan.

E-Trailer ontwikkelt nieuwe modules op het gebied van beveiliging, zoals een bewegingssensor. Met een Starterspakket Plus kunt u deze toekomstige modules eenvoudig toevoegen. 

Geen internet nodig?

Is het voor u niet nodig om de E-Track&Trace te gebruiken of de modules van afstand te kunnen uitlezen? Geen probleem, het Starterspakket Basis werkt ook met Bluetooth en dan is er geen abonnement nodig.

Veelgestelde vragen

Het Starterspakket Plus heeft een Bluetoothchip die 50% krachtiger en sneller is en 50% meer bereik heeft dan het Starterspakket Basis! Dit betekent een stabielere verbinding. Dit is dus ook interessant voor klanten die geen gebruik willen maken van de nieuwe internetfunctie.Het Starterspakket Plus werkt zowel met een Bluetooth- als met een internetverbinding. Met het Starterspakket Basis kunt u alleen via Bluetooth verbinden. Bij het Starterspakket Plus kunt u bovendien gebruikmaken van E-Track&Trace. E-Trailer ontwikkelt nieuwe modules op het gebied van beveiliging, zoals een bewegingssensor. Met een Starterspakket Plus kunt u deze toekomstige modules eenvoudig toevoegen. Aan het Starterspakket Basis kan alleen modules worden gekoppeld die met Bluetooth verbinding maakt.

Met het Starterspakket Plus krijgt u internet functionaliteiten zoals track & trace. Voor deze functionaliteiten wordt data verbruikt en is er daarom een abonnement nodig.

Voor bestaande klanten van E-Trailer hebben wij een omruil actie (welke loopt tot 1 juli 2023). Alles over de actie vindt u hier.

Ja, het Starterspakket Plus werkt met zowel Bluetooth als internet. Voor de internet verbinding is een abonnement nodig.

COVID-19 maatregelen

 1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
 2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
 3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
 4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
 5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
 6. Wij geven geen handen.
 7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.