Starterspakket Plus

Met internetverbinding en GPS-tracker

Het E-Trailer systeem bestaat uit een Starterspakket, diverse modules en de gratis E-Trailer app (download alvast de demo app). Het E-Trailer systeem kan gemakkelijk achteraf in elke camper of caravan worden ingebouwd of u kunt het E-Trailer systeem kiezen op de optielijst bij bestelling van uw nieuwe camper of caravan. E-Track&Trace (GPS-tracker) wordt geleverd als onderdeel van het Starterspakket Plus. 

Nieuw: Starterspakket Plus E-Track&Trace (GPS-tracker) wordt geleverd als onderdeel van het Starterspakket Plus. Het Starterspakket Plus heeft een Bluetoothchip die 50% krachtiger en sneller is en 50% meer bereik heeft dan het Starterspakket Basis! Dit betekent een stabielere verbinding. Dit is dus ook interessant voor klanten die geen gebruik willen maken van de nieuwe internetfunctie.

Draadloze verbinding

Zelf te installeren

Totale controle

Pimp je camper met een app

In Pasar Camper & Kamperen, test Patrick Palmers het Starterspakket Plus met E-Pressure van E-Trailer. In dit rubriek leest u zijn oprechte mening over het installatieproces, technische overwegingen en prijs. “Een camper op leeftijd extra pimpen is altijd een goed idee. Dat is de bedoeling van deze test: kan ik een aantal extra’s die mijn camper niet heeft, met deze app toch gebruiken?” – Aldus Patrick (lees rubriek)

Campingtrend installeert het Starterspakket Plus

“Zo kun je je caravan in de gaten houden terwijl jij bij dat wegrestaurant een hapje zit te eten. Of als je in dat leuke plaatsje rondwandelt terwijl de camper op dat naargeestige parkeerterrein staat. Mocht jouw reispaleis door onverlaten worden meegenomen, dan zie je direct op je telefoon waar hij is. Dat helpt de politie bij de opsporing en voorkomt wellicht dat jij je vakantie moet afzeggen.” – aldus Jos Mark 

Kies het Starterspakket dat bij uw wensen past

Inbegrepen in het Starterspakket Plus zijn de modules E-Volt en E-Level (verbinding via Bluetooth). E-Track&Trace is eveneens onderdeel van het Starterspakket Plus. Deze module maakt verbinding via internet. Het Starterspakket Plus heeft een Bluetoothchip die 50% krachtiger en sneller is en 50% meer bereik heeft dan het Starterspakket Basis! Dit betekent een stabielere verbinding. Dit is dus ook interessant voor klanten die geen gebruik willen maken van de nieuwe internetfunctie.

Starterspakket Plus
349,95
E-Level
E-Volt
Verbinding via Bluetooth
Verbinding via internet*
E-Track&Trace
Modules op afstand uitleesbaar (vanaf 2024)
Geschikt voor alle huidige en toekomstige sensoren dus ook E-Movement en E-Switch!

* Voor de internetverbinding is een abonnement nodig

Starterspakket Basis
219,95
E-Level
E-Volt
Verbinding via Bluetooth
Verbinding via internet
E-Track&Trace
Modules op afstand uitleesbaar
Geschikt voor alle huidige en toekomstige sensoren

Simkaart voor een GPS-verbinding via internet

Alarmfunctie bij ingestelde veiligheidszone

Inbegrepen in het Starterspakket Plus:

E-Track&Trace, E-Level en E-Volt (niet los te koop)

E-Track&Trace

E-Track&Trace van E-Trailer is speciaal ontwikkeld voor campers of caravans en daarom de ideale GPS-tracker voor kampeerders. E-Track&Trace is onderdeel van het Starterspakket Plus.

Dit pakket bevat alles wat u nodig heeft:

 • Ingebouwde herlaadbare batterij waardoor het blijft werken, zelfs als de koppeling wordt verbroken.
 • Alarmfunctie binnen een ingestelde veiligheidszone (geofence).
 • E-sim* voor een GPS-verbinding via internet.
 • Dekking in heel Europa en grote delen van Afrika (dekkingsgebied).
 • Continu signaal bij beweging van het voertuig.
 • Speciale stallingsmodus beschikbaar vanaf medio 2024
Het E-Trailer systeem start met de keuze van een Starterspakket. Er zijn twee mogelijkheden: het Starterspakket Plus en het Starterspakket Basis. Het Starterspakket Plus werkt zowel met een Bluetooth- als met een internetverbinding. Met het Starterspakket Basis kunt u alleen via bluetooth verbinden. Bij het Starterspakket Plus kunt u gebruikmaken van E-Track&Trace (zie achterzijde voor meer informatie). Het Pluspakket biedt bovendien de mogelijkheid om zowel bestaande als toekomstige E-Trailer modules te koppelen aan uw Starterspakket.

*E-sim verwijst naar een ingebouwde simkaart die zorgt voor een constante internetverbinding.

E-Volt

Altijd genoeg spanning

Met de E-Volt module kunt u in één oogopslag op uw smartphone zien hoeveel spanning de caravanmover-accu of de boordaccu van de camper op dat moment levert. Als de spanning te laag wordt, krijgt u een waarschuwing op uw smartphone, zodat u maatregelen kunt nemen. Dat geeft wel zo’n veilig gevoel. De E-Volt module kan worden aangepast aan elk type accu: loodaccu, AGM-of lithiumaccu. Deze module maakt verbinding via Bluetooth.

E-Level

De camper of caravan waterpas zetten wordt eenvoudig

De E-Level module werkt met een elektronische waterpas en laat al tijdens het aanrijden op het kampeerveld (of de camperplek) zien of de ondergrond waterpas is. U ziet dat live op uw smartphone. Deze module maakt verbinding via Bluetooth.

Maak uw E-Trailer systeem compleet door meer modules (later) toe te voegen

Naast de standaard inbegrepen modules zijn er ook aanvullende modules die u kunt toevoegen aan uw Starterspakket Plus, zoals de nieuwe beveiligingsmodules, met name E-Movement (bewegingssensor) en E-Switch (inbraakalarm). Denk ook aan modules voor de veiligheid en comfort zoals E-Pressure (bandenspanning), E-Gaslevel,  E-Load, en E-Temperature. Deze modules maken verbinding via Bluetooth. Met een internetabonnement zijn alle modules die u koppelt aan uw Starterspakket Plus op grote afstand uit te lezen vanaf uw smartphone (vanaf 2024). 

Het E-Trailer systeem start met de keuze van een Starterspakket. Er zijn twee mogelijkheden: het Starterspakket Plus en het Starterspakket Basis. Het Starterspakket Plus werkt zowel met een Bluetooth- als met een internetverbinding. Met het Starterspakket Basis kunt u alleen via Bluetooth verbinden. Bij het Starterspakket Plus kunt u bovendien gebruikmaken van E-Track&Trace (zie pagina 15 voor meer informatie). Het Pluspakket biedt de mogelijkheid om zowel bestaande als toekomstige E-Trailer modules te koppelen aan uw Starterspakket. Voor het maken van de internetverbinding bij het Starterspakket Plus is een abonnement vereist.

Een abonnement is vereist om gebruik te maken van de PLUS functies

Heeft u al een Starterspakket Plus of overweegt u er een te kopen voordat het nieuwe kampeerseizoen begint? Dan hebben we goed nieuws. U kunt nu een abonnement afsluiten vanaf 70 euro per jaar, waarmee u maar liefst 30 euro per jaar bespaart! U kunt kiezen uit een abonnement voor één, drie of vijf jaar.

Dit biedt veel voordelen:

 • Activeer hiermee E-Track&Trace, de ingebouwde GPS tracker van uw Starterspakket Plus. 
 • Lees modules uit terwijl uw kampeermiddel nog in de stalling staat en begin met de voorbereidingen vanaf uw luie stoel (functie beschikbaar vanaf medio 2024).
 • Voeg toekomstige modules zoals E-Movement en de verbeterde E-Switch eenvoudig toe (modules leverbaar vanaf medio 2024). 

U kunt gemakkelijk een abonnement afsluiten in de E-Trailer app.

Heeft u al een Starterspakket Plus of overweegt u er een te kopen voordat het nieuwe kampeerseizoen begint? Dan hebben we goed nieuws. U kunt nu een abonnement afsluiten vanaf 70 euro per jaar, waarmee u maar liefst 30 euro per jaar bespaart! U kunt kiezen uit een abonnement voor één, drie of vijf jaar (zie onderaan). Een abonnement is vereist om gebruik te maken van de PLUS functies van het Starterspakket Plus. Dit biedt veel voordelen: Activeer hiermee E-Track&Trace, de ingebouwde GPS tracker van uw Starterspakket Plus. Lees modules uit terwijl uw kampeermiddel nog in de stalling staat en begin met de voorbereidingen vanaf uw luie stoel.* Voeg toekomstige modules zoals E-Movement en de verbeterde E-Switch eenvoudig toe.* U kunt gemakkelijk een abonnement afsluiten in de E-Trailer app. Heeft u al een abonnement om de PLUS functionaliteiten van uw E-Trailer systeem te gebruiken? Sluit dan uw abonnement over en profiteer voortaan van de 30 euro korting per jaar! Om uw abonnement over te sluiten, stuur ons een e-mail op info@e-trailer.nl.

Heeft u al een abonnement om de PLUS functionaliteiten van uw E-Trailer systeem te gebruiken? Sluit dan uw abonnement over en profiteer voortaan van de 30 euro korting per jaar bij een duur van 5 jaar! Om uw abonnement over te sluiten, stuur ons een e-mail op info@e-trailer.nl.

Geen internet nodig?

Is het voor u niet nodig om de E-Track&Trace module te gebruiken of de modules op afstand te kunnen uitlezen? Geen probleem. Het Starterspakket Basis werkt ook met Bluetooth. Dan is er geen abonnement nodig.

Veelgestelde vragen

Het Starterspakket Plus heeft een Bluetoothchip die 50% krachtiger en sneller is en 50% meer bereik heeft dan het Starterspakket Basis! Dit betekent een stabielere verbinding. Dit is dus ook interessant voor klanten die geen gebruik willen maken van de nieuwe internetfunctie.Het Starterspakket Plus werkt zowel met een Bluetooth- als met een internetverbinding. Met het Starterspakket Basis kunt u alleen via Bluetooth verbinden. Bij het Starterspakket Plus kunt u bovendien gebruikmaken van E-Track&Trace. E-Trailer ontwikkelt nieuwe modules op het gebied van beveiliging, zoals een bewegingssensor. Met een Starterspakket Plus kunt u deze toekomstige modules eenvoudig toevoegen. Aan het Starterspakket Basis kan alleen modules worden gekoppeld die met Bluetooth verbinding maakt.

Met het Starterspakket Plus krijgt u internet functionaliteiten zoals track & trace. Voor deze functionaliteiten wordt data verbruikt en is er daarom een abonnement nodig.

Ja, het Starterspakket Plus werkt met zowel Bluetooth als internet. Voor de internet verbinding is een abonnement nodig.

COVID-19 maatregelen

 1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
 2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
 3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
 4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
 5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
 6. Wij geven geen handen.
 7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.