Samenwerkingen met de bekende namen uit de kampeerbranche

E-Trailer is inmiddels een gevestigde naam in de kampeerbranche. Dat blijkt ook uit de partners die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Nadat eerder de Erwin Hymer Groep er al voor had gekozen om E-Trailer bij haar merken Hymer, Dethleffs, Eriba, Sunlight en Carado als accessoire aan te bieden heeft nu ook Hobby deze stap gezet.

Hymer & Eriba

Bij Hymer & Eriba wordt E-Trailer als Original Part verkocht.  U kunt u de E-Trailer producten bestellen in Hymer of Eriba look-and-feel via Hymer & Eriba.

Hymer partner

Hobby

Hobby heeft ervoor gekozen om E-Trailer in haar producten brochure (pagina 82.) en prijslijst van 2022 te plaatsen. Consumenten kunnen er hierdoor voor kiezen om het startpakket van E-Trailer inclusief E-Gaslevel al in de fabriek te laten monteren.

De kalibratie kan de consument vervolgens zelf doen of desgewenst door de dealer laten uitvoeren. 

Overige producten kunnen op een later moment, additioneel worden aangeschaft via de reguliere afzetkanalen van E-Trailer.

Carado

Bij Carado wordt E-Trailer als Original Accessory verkocht. U kunt u de E-Trailer producten bestellen in Carado look-and-feel via Carado. 

Dethleffs partner

Dethleffs

Bij Dethleffs wordt E-Trailer als Original Accessory verkocht. U kunt u de E-Trailer producten bestellen in Dethleffs look-and-feel via Dethleffs.

Knott

Bij Knott kan de E-Trailer E-Load worden gebruikt binnen de Knott app. Zo kunnen klanten van Knott eenvoudig en nauwkeurig hun kogeldruk meten met de E-Load.

Sunlight partner

Sunlight

Bij Sunlight wordt E-Trailer als Original Accessory verkocht. U kunt u de E-Trailer producten bestellen in Sunlight look-and-feel via Sunlight. 

E-Trailer maakt kampeervakanties
veiliger en comfortabeler

Bekijk alle producten

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.