E-Track&Trace op telefoon geknipt copy

Upgrade voordelig naar het Starterspakket Plus.

In het verleden heeft u een E-Connect of Starterspakket van E-Trailer gekocht. Op deze webpagina leest u hoe u via een inruilactie voordelig naar het Starterspakket Plus kan upgraden.  

Deze actie is nu afgerond met succes en niet langer geldig in Nederland.

Inhoudsopgave

Tot wanneer loopt de inruilactie?

De inruilactie loopt tot 1 juli 2023. Vanaf die datum kan het Starterspakket Plus alleen tegen de dan geldende verkoopprijs aangeschaft worden.

Waarom is het interessant om te upgraden naar het Starterspakket Plus?

 • Het Starterpakket Plus bevat standaard E-Track&Trace*.
 • Hiermee kunt u in de gaten houden waar uw kampeermiddel zich bevindt en wordt u via de zogeheten Geo fence functionaliteit gewaarschuwd als het kampeermiddel onverwachts in beweging komt.
 • Andere modules op het gebied van security, die momenteel in ontwikkeling zijn, kunnen op een later moment aan het Starterspakket Plus toegevoegd worden.
 • Alle bestaande modules kunnen gewoon gebruikt blijven worden.
 • Deze actie is nu afgerond met succes en afelopen.
 • Lees hier meer over het Starterspakket Plus.

* Voor E-Track&Trace is een internetabonnement nodig. De internetverbinding wordt tot stand gebracht door de ingebouwde SIM-kaart. Het Plus-abonnement van € 99,95 per jaar sluit u eenvoudig af in de E-Trailer app.

Hoe werkt de inruilactie?

Stap 1: Meld u aan voor de inruilactie via dit formulier en geef aan of u via uw dealer gebruik wilt maken van de inruilactie. Als u ervoor kiest om de nieuwe Starterspakket Plus zelf te monteren en te installeren (levering vanaf april 2023), dan ontvangt u alle informatie rechtstreeks van ons. Geef op het formulier ook de gewenste inruildatum aan, bijvoorbeeld de dag waarop u uw caravan of camper uit de stalling haalt.

Stap 2: U ontvangt een e-mail met instructies zodra wij het aanmeldformulier hebben ontvangen. 

Stap 3 (inruilen via uw dealer): Als u gekozen heeft om in te ruilen via uw dealer, dan kunt u vanaf dat moment direct met uw dealer overleggen wanneer u langskomt. Let wel, uw dealer kan kosten in rekening brengen voor het monteren van uw Starterspakket Plus, voor onderhoud aan uw modules, en verzendkosten voor het retourneren van uw oude E-Connect.

Stap 4 (doe-het-zelf): Wanneer het inruilmoment is aangebroken kan u de oude E-Connect (het zwarte doosje zonder kabel) en de QR-code (als u die nog heeft) aan ons retourneren (verzendkosten betaald u zelf). Zorg ervoor dat we weten van wie we de E-Connect retour ontvangen door uw contactgegevens toe te voegen aan uw verzending. Wij moeten ten minste 10 dagen voor uw geplande inruildatum uw retourzending hebben ontvangen! 

Stap 5: U volgt deze stappen om het Starterspakket Plus te installeren.

Tip: Controleer ook gelijk alle batterijen van de modules om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. Passende batterijen zijn verkrijgbaar in onze webshop. Batterijen zijn niet inbegrepen in deze actie.

Welke stappen moet u doorlopen om het Starterspakket Plus te installeren?

 • Download de laatste versie van de E-Trailer-app in de Play Store of App Store.
 • Open de app en klik rechts onderin op de +.
 • Scan de QR-code van het Starterspakket Plus.
 • Uw oude E-Connect is nu losgekoppeld van uw account.
 • Volg de stappen in de app om het nieuwe Starterspakket Plus in te stellen.
 • Een van de stappen is het afsluiten van een abonnement in de E-Trailer app.
 • Na het installeren van uw nieuwe Starterspakket Plus is het nodig om alle bestaande modules opnieuw te kalibreren.

COVID-19 maatregelen

 1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
 2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
 3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
 4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
 5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
 6. Wij geven geen handen.
 7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.