Ideaal tegen diefstal, E-Track&Trace

E-Track&Trace van E-Trailer is speciaal ontwikkeld voor campers en caravans en daarom de ideale GPS-tracker voor kampeerders. E-Track&Trace is onderdeel van het Starterspakket Plus.

Dit pakket bevat alles wat u nodig heeft:

 • Ingebouwde batterij
 • E-sim* voor een GPS-verbinding via internet
 • Bereik door heel Europa en grote delen van Afrika (dekkingsgebied)
 • Constante signaalafgifte bij beweging van het voertuig
 • Alarmfunctie bij ingestelde veiligheidszone
 • Speciale geheugenmodus (stallingmodus) zodat u de hele winter inzicht heeft in de locatie van uw caravan of camper (vanaf januari 2024 leverbaar).
Het E-Trailer systeem start met de keuze van een Starterspakket. Er zijn twee mogelijkheden: het Starterspakket Plus en het Starterspakket Basis. Het Starterspakket Plus werkt zowel met een Bluetooth- als met een internetverbinding. Met het Starterspakket Basis kunt u alleen via bluetooth verbinden. Bij het Starterspakket Plus kunt u gebruikmaken van E-Track&Trace (zie achterzijde voor meer informatie). Het Pluspakket biedt bovendien de mogelijkheid om zowel bestaande als toekomstige E-Trailer modules te koppelen aan uw Starterspakket.

*E-sim is een digitale simkaart. De e in e-sim staat voor embedded. Dit betekent dat er een kleine chip is ingebouwd in het Starterspakket Plus.

Maak het dieven niet te makkelijk

Diefstal van caravans en campers is helaas een veelvoorkomend probleem (lees blog). Dieven zijn slim genoeg om direct de accu los te koppelen en vaak wordt het terugvinden van uw kampeermiddel dan een lastige zaak. Met E-Track&Trace weet u altijd waar uw voertuig zich bevindt, zodat u direct actie kunt ondernemen als hij gestolen wordt. 

Met een gerust gevoel uw camper of caravan stallen

Stel het gebied in

Stel het gebied in waarbinnen uw kampeermiddel zich moet bevinden.

Word gewaarschuwd

Komt uw kampeermiddel buiten het ingestelde gebied? U ontvangt direct een waarschuwing!

Zet het gebied uit en vertrek

Voordat u vertrekt zet u de geofence uit en gaat u met een gerust gevoel op vakantie. Eenmaal aangekomen kunt u weer een gebied instellen waar uw kampeermiddel niet buiten dient te komen.

E-Track&Trace van E-Trailer is speciaal ontwikkeld voor campers en caravans en daarom de ideale GPS-tracker voor kampeerders. E-Track&Trace is onderdeel van het Starterspakket Plus.
Starterspakket Plus
349,95
E-Level
E-Volt
Verbinding via Bluetooth
Verbinding via internet*
E-Track&Trace
Modules op afstand uitleesbaar (vanaf 2024)
Geschikt voor alle huidige en toekomstige sensoren

* Voor de internetverbinding is een abonnement nodig

E-Track&Trace wordt geleverd als onderdeel van het Starterspakket Plus

Inbegrepen in het Starterspakket Plus zijn de modules E-Volt en E-Level (verbinding via Bluetooth). E-Track&Trace is eveneens onderdeel van het Starterspakket Plus. Deze module maakt verbinding via internet. Voor de internetverbinding is een abonnement nodig

Voor de internetverbinding is een abonnement nodig

Om overal inzicht te hebben in uw kampeermiddel is een internetverbinding nodig. De verbinding werkt via de ingebouwde simkaart. Het Plus abonnement sluit u eenvoudig af via de E-Trailer app. Met een internetabonnement zijn alle modules die u aan uw Starterspakket Plus koppelt op grote afstand uit te lezen (vanaf 2024). E-Trailer ontwikkelt steeds nieuwe modules, onder andere op het gebied van beveiliging, zoals een bewegingssensor. Met een Starterspakket Plus kunt u deze toekomstige modules eenvoudig toevoegen.

Inbegrepen in het Starterspakket Plus:

E-Level en de E-Volt (niet los te koop)

E-Level

De camper of caravan waterpas zetten wordt eenvoudig

De E-Level module werkt met een elektronische waterpas en laat al tijdens het aanrijden op het kampeerveld (of de camperplek) zien of de ondergrond waterpas is. U ziet dat live op uw smartphone. Deze module maakt verbinding via Bluetooth.

E-Volt

Altijd genoeg spanning

Met de E-Volt module kunt u inéén oogopslag op uw smartphone zien hoeveel spanning de caravanmover-accu of de boordaccu van de camper op dat moment levert. Als de spanning te laag wordt, krijgt u een waarschuwing op uw smartphone, zodat u maatregelen kunt nemen. Dat geeft wel zo’n veilig gevoel. De E-Volt module kan worden aangepast aan elk type accu: loodaccu, AGM-of lithiumaccu. Deze module maakt verbinding via Bluetooth.

COVID-19 maatregelen

 1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
 2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
 3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
 4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
 5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
 6. Wij geven geen handen.
 7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.