Nieuw: Op elk moment inzicht in de exacte locatie van uw kampeermiddel

Met E-Track&Trace kunt u een veilige zone instellen, de zogeheten geofence. Zodra kampeermiddel buiten deze zone komt (zonder uw toestemming), ontvangt u direct een waarschuwing op uw smartphone. Zo weet u op elk moment van de dag waar uw kostbare bezit zich bevindt.

Ideaal bij diefstal, zodat u direct actie kunt ondernemen

Maak het dieven niet te makkelijk. Dieven zijn slim genoeg om direct de accu los te koppelen en vaak wordt het terugvinden van uw kampeermiddel dan een lastige zaak. Met de E-Track&Trace weet u altijd waar uw voertuig zich bevindt, ook wanneer deze gestolen is!

Met een gerust gevoel uw camper of caravan stallen

Het aantal gestolen campers, vans en caravans blijft toenemen. Dieven zijn slim genoeg om direct de accu los te koppelen en vaak wordt het terugvinden van uw kampeermiddel dan een lastige zaak. Met de E-Track&Trace weet u altijd waar uw voertuig zich bevindt, ook wanneer deze gestolen is!

Stel het gebied in

Stel het gebied in waarbinnen uw kampeermiddel zich moet bevinden.

Wordt gewaarschuwd

Komt uw kampeermiddel buiten het ingestelde gebied? U ontvangt direct een waarschuwing!

Zet het gebied uit en vertrek

Voordat u vertrekt zet u de geofence uit en gaat u met een gerust gevoel op vakantie. Eenmaal aangekomen kunt u weer een gebied instellen waar uw kampeermiddel niet uit dient te komen.

Probeer de E-Track&Trace zelf via de demo app

Ontdek de E-Track&Trace en alle andere mogelijkheden van het E-Trailer systeem gemakkelijk thuis. Download de gratis app en start de demo modus.

E-Track&Trace wordt geleverd als onderdeel van het Starterspakket Plus

Het E-Trailer systeem start met de keuze van een Starterspakket. Er zijn twee mogelijkheden: het Starterspakket Plus en het Starterspakket Basis. Het Starterspakket Plus werkt zowel met Bluetooth- als met een internetverbinding. Voor de internetverbinding is een abonnement nodig.

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.