E-Switch

69,95

Wordt gewaarschuwd bij inbraak

Wanneer er een deur, dakluik of raam wordt geopend zonder uw toestemming, ontvangt u onmiddellijk een waarschuwing (alarmmelding) op uw smartphone. E-Switch is nu niet alleen een module die u eraan herinnert om dakluiken of ramen te sluiten wanneer u vertrekt, maar fungeert nu ook als inbraakalarm. In combinatie met E-Track&Trace en E-Movement biedt het een volledig beveiligingssysteem. Leverbaar vanaf de zomer van 2024.

Handig om te weten:

 • 3-5 werkdagen levertijd
 • 14 dagen retourbeleid
 • De E-Trailer app is gratis
 • Een Starterspakket is nodig voor gebruik
 •  
Het E-Trailer systeem start met de keuze van een Starterspakket. Er zijn twee mogelijkheden: het Starterspakket Plus en het Starterspakket Basis. Het Starterspakket Plus werkt zowel met een Bluetooth- als met een internetverbinding. Met het Starterspakket Basis kunt u alleen via Bluetooth verbinden. Bij het Starterspakket Plus kunt u bovendien gebruikmaken van E-Track&Trace (zie pagina 15 voor meer informatie). Het Pluspakket biedt de mogelijkheid om zowel bestaande als toekomstige E-Trailer modules te koppelen aan uw Starterspakket. Voor het maken van de internetverbinding bij het Starterspakket Plus is een abonnement vereist.

Voor het gebruik van deze module is een Starterspakket nodig

Voor het gebruik van het E-Trailer systeem is een Starterspakket nodig. Wij bieden een Starterspakket Plus en Starterspakket Basis aan waar vervolgens de modules aan gekoppeld kunnen worden.

Nooit meer wegrijden met een open raam of dakluik

Een open raam of een dakluik dat nog openstaat bij het wegrijden: dat zal u niet gebeuren met de E-Switch module van E-Trailer. De draadloze sensoren signaleren dat direct en u krijgt binnen een fractie van een seconde een melding op uw smartphone, zodat u kunt stoppen voordat er iets beschadigt.

Probeer alle modules, geheel vrijblijvend, met de demoversie van de app!

Wordt gewaarschuwd bij inbraak Er is niets zo angstaanjagend als het idee dat dieven durven in te breken terwijl u slaapt. Zelfs wanneer u ontspannen aan het fietsen bent, kan binnen enkele minuten veel schade worden aangericht door inbraak. Daarom hebben we E-Switch verder ontwikkeld om te dienen als een effectief inbraakalarm. Wanneer er een deur, dakluik of raam wordt geopend zonder uw toestemming, ontvangt u onmiddellijk een waarschuwing (wekker) op uw smartphone. E-Switch is nu niet alleen een module die u eraan herinnert om dakluiken of ramen te sluiten wanneer u vertrekt, maar fungeert nu ook als een volwaardig inbraakalarm. In combinatie met E-Track&Trace en E-Movement biedt het een volledig beveiligingssysteem.

Eenvoudige installatie

Plaats de E-Switch eenvoudig op de plek naar keuze

Maakt verbinding met Bluetooth en G4

Maakt verbinding via internet wanneer E-Switch is aangesloten op een Starterspakket Plus met een abonnement.

Slechts 16 gram

E-Switch weegt slecht 16 gram per sensor

Twee E-Switch sensoren per verpakking

De E-Switch wordt standaard geleverd met twee sensoren per verpakking

Voeg tot wel 10 sensoren toe

U kunt tot wel 10 E-Switch sensoren toevoegen aan uw kampeermiddel

Ontvang waarschuwingen

Ontvang een waarschuwing (alarmmelding) wanneer het dakluik, raam of deur ongewenst open gaat of bij het wegrijden.

Wordt gewaarschuwd bij inbraak

Er is niets zo angstaanjagend als het idee dat dieven durven in te breken terwijl u slaapt. Zelfs wanneer u ontspannen aan het fietsen bent, kan binnen enkele minuten veel schade worden aangericht door inbraak. Daarom hebben we E-Switch verder ontwikkeld om te dienen als een effectief inbraakalarm. Daarnaast zal een open raam of dakluik tijdens het rijden zal resulteren in een waarschuwing via de app.

Tot wel 10 sensoren in de app

Het is mogelijk om tot wel 10 E-Switch sensoren toe te voegen aan de app

Technische specificaties

Voltage: 3V
Kleur: Wit
Maximum te koppelen sensoren: 10 stuks (verpakt per 2)
Gewicht: 16 gram
Type batterij: CR2032 
Afmetingen: 50 x 32 x 13 mm

 • 2 E-Switch sensoren
 • QR-code
 • 4 plakkers (3M)
 • Handleiding
 • Extra batterijen

COVID-19 maatregelen

 1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
 2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
 3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
 4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
 5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
 6. Wij geven geen handen.
 7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.