Veilig en comfortabel op vakantie met de
E-Trailer app

Bandenspanning, kogeldruk, inhoud van gasflessen en watertank tot en met het waterpas zetten: met de E-Trailer app heeft u alles overzichtelijk op uw smartphone! Nu ook met inbraakalarm, GPS-tracker en bewegingssensor een volledig beveiligingssysteem.

Pimp je camper met een app

In Pasar Camper & Kamperen, test Patrick Palmers het Starterspakket Plus met E-Pressure van E-Trailer. In dit rubriek leest u zijn oprechte mening over het installatieproces, technische overwegingen en prijs. “Een camper op leeftijd extra pimpen is altijd een goed idee. Dat is de bedoeling van deze test: kan ik een aantal extra’s die mijn camper niet heeft, met deze app toch gebruiken?” – Aldus Patrick

Één systeem met verschillende functionaliteiten

Met de E-trailer app op uw smartphone bent u continu geïnformeerd over alle systemen aan boord van uw camper of caravan. Dat geeft een veilig en comfortabel gevoel en kan bovendien veel problemen en ongemakken voorkomen.

Probeer alle mogelijkheden van het systeem zelf uit

Ontdek de mogelijkheden van het E-Trailer systeem eenvoudig thuis. Download de gratis applicatie en start de demomodus. U ontdekt eenvoudig de vele mogelijkheden.

Download de E-Trailer app

Start de demo modus

Ontdek alle mogelijkheden

Vraag gerust naar meer informatie bij één van onze aangesloten dealers

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.