Cashback-actie op het Goboony E-Trailer pakket

Ontvang € 40 terug bij de aanschaf van uw Goboony E-Trailer pakket.

Cashback op het Goboony E-Trailer pakket Ontvang € 40 terug bij de aanschaf van jouw Goboony E-Trailer pakket. Jij bent een verhuurder op Goboony en daarom hebben we een speciale actie! Om ervoor te zorgen dat jij jouw camper veilig en zonder problemen kan blijven verhuren, raden Goboony en E-Trailer je aan om gebruik te maken van het Goboony E-Trailer pakket. Dit pakket bevat het Starterspakket Plus met de modules E-Track&Trace, E-Level en E-Volt. Bij de aanschaf van jouw Goboony E-Trailer pakket ontvang je nu € 40 cashback!
Informatie over de actie

U bent een verhuurder op Goboony en daarom hebben we een speciale actie! Om ervoor te zorgen dat u uw camper veilig en zonder problemen kunt blijven verhuren, raden Goboony en E-Trailer u aan om gebruik te maken van het Goboony E-Trailer pakket. Dit pakket bevat het Starterspakket Plus met de modules E-Track&Trace, E-Level en E-Volt. Bij de aanschaf van uw Goboony E-Trailer pakket ontvangt u tijdelijk € 40 cashback!

Dit pakket bevat het Starterspakket Plus met de modules E-Track&Trace, E-Level en E-Volt. Op deze webpagina leest u alles over de bovengenoemde modules.

U heeft een Campercontact PRO+ abonnement afgesloten. De wereld ligt aan uw wielen! Om ervoor te zorgen dat uw reizen en verblijf veilig en zonder zorgen verlopen, raden Campercontact en E-Trailer u aan om gebruik te maken van het CamperContact-E-Trailer pakket. Dit pakket bevat het Starterspakket Plus (met E-Track&Trace, E-Level en E-Volt). Op deze webpagina leest u alles over de bovengenoemde modules.

GPS-tracker

Het Goboony E-Trailer pakket bevat het Starterspakket Plus met o.a. E-Track & Trace. Eenmaal aangekomen op uw bestemming kunt u uw caravan of camper voorzien van een geofence (digitaal hekwerk). Als uw caravan of camper zonder uw toestemming zich buiten deze geofence begeeft, krijgt u daar een alarmmelding van. Dit systeem is speciaal ontworpen voor campers en caravans, zodat u deze functionaliteit ook thuis en/of in uw stalling kunt gebruiken.

Met deze Track & Trace-functionaliteit wordt bij diefstal niet alleen achterhaald waar de caravan of camper zich bevindt, maar ook welke route deze heeft afgelegd gedurende de laatste 40 kilometer.

Naast E-Track&Trace wordt het Starterspakket Plus geleverd met de modules E-Level en E-Volt.

E-Level en E-Volt

Met het Goboony E-Trailer pakket krijgt u ook E-Level, een digitale waterpas die u kunt aflezen via uw telefoon, en E-Volt, die u waarschuwt als het voltage van uw (mover) accu te laag is. 

Het Goboony E-Trailer pakket is zodanig ontwikkeld dat u het op een later moment kan uitbreiden met additionele modules, bijvoorbeeld het eenvoudig op uw telefoon aflezen van de bandenspanning, een alarm op uw deur, raam en/of dakluik. Ook modules voor uw comfort zoals het meten van uw gas of waterniveau zijn op een later moment toe te voegen.

Cashback op het Goboony E-Trailer pakket Ontvang € 40 terug bij de aanschaf van jouw Goboony E-Trailer pakket. Jij bent een verhuurder op Goboony en daarom hebben we een speciale actie! Om ervoor te zorgen dat jij jouw camper veilig en zonder problemen kan blijven verhuren, raden Goboony en E-Trailer je aan om gebruik te maken van het Goboony E-Trailer pakket. Dit pakket bevat het Starterspakket Plus met de modules E-Track&Trace, E-Level en E-Volt. Bij de aanschaf van jouw Goboony E-Trailer pakket ontvang je nu € 40 cashback!

Kies uw abonnement

Met een E-Trailer abonnement activeert u de ingebouwde simkaart in uw Starterspakket Plus. 

Dit biedt veel voordelen:

 • Activeer hiermee E-Track&Trace, de ingebouwde GPS tracker van uw Starterspakket Plus. 
 • Lees modules uit terwijl uw kampeermiddel nog in de stalling staat en begin met de voorbereidingen vanaf uw luie stoel (functie beschikbaar vanaf medio 2024).
 • Voeg toekomstige modules zoals E-Movement en de verbeterde E-Switch eenvoudig toe (modules leverbaar vanaf medio 2024). 

U kunt gemakkelijk een abonnement afsluiten in de E-Trailer app.

Heeft u al een Starterspakket Plus of overweegt u er een te kopen voordat het nieuwe kampeerseizoen begint? Dan hebben we goed nieuws. U kunt nu een abonnement afsluiten vanaf 70 euro per jaar, waarmee u maar liefst 30 euro per jaar bespaart! U kunt kiezen uit een abonnement voor één, drie of vijf jaar (zie onderaan). Een abonnement is vereist om gebruik te maken van de PLUS functies van het Starterspakket Plus. Dit biedt veel voordelen: Activeer hiermee E-Track&Trace, de ingebouwde GPS tracker van uw Starterspakket Plus. Lees modules uit terwijl uw kampeermiddel nog in de stalling staat en begin met de voorbereidingen vanaf uw luie stoel.* Voeg toekomstige modules zoals E-Movement en de verbeterde E-Switch eenvoudig toe.* U kunt gemakkelijk een abonnement afsluiten in de E-Trailer app. Heeft u al een abonnement om de PLUS functionaliteiten van uw E-Trailer systeem te gebruiken? Sluit dan uw abonnement over en profiteer voortaan van de 30 euro korting per jaar! Om uw abonnement over te sluiten, stuur ons een e-mail op info@e-trailer.nl.

Cashback-actie

Actievoorwaarden cashback-actie

 • Om in aanmerking te komen voor deze cashback-actie dienen minimaal een Starterspakket Plus met abonnement te worden aangeschaft in combinatie met het verhuur via Goboony.
 • Aanschaf van meer modules dan vermeld bij de cashback-actie geeft geen recht op een hogere korting.
 • De E-Trailer producten kunnen via de E-Trailer webshop of via elke gewenste dealer worden aangeschaft.
 • De klant is woonachtig in Europa.
 • Alle bedragen zijn inclusief BTW vermeld.
 • U ontvangt het bedrag van € 40 binnen 30 dagen op uw rekening als we alle informatie hebben ontvangen.
 • E-Trailer is te allen tijde bevoegd om de actievoorwaarden te wijzigen of de actie zonder opgaaf van redenen stop te zetten.
 • Deze actie gaat in op 1 mei en eindigt op 31 december 2024
 • Klanten die vóór 1 april een E-Trailer abonnement hebben afgesloten komen niet in aanmerking voor deze cashback-actie.
 • Niet geldig in combinatie met ander cashback-acties van E-Trailer.

Heeft u twijfels over of u voldoet aan de actievoorwaarden? Neem dan contact met ons op!

COVID-19 maatregelen

 1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
 2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
 3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
 4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
 5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
 6. Wij geven geen handen.
 7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.