Druck

E-Trailer producten zijn nu CI-BUS compatibel

Verbeterde integratie met systemen van de fabrikant voor installatie direct vanuit de fabriek

Rijswijk, 4 augustus 2022 – E-Trailer heeft zijn oplossingen nu aangepast voor de CI-BUS standaard. De sensoren en de app voor het slim maken van caravans en campers kunnen nu eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande systemen die ook gebruik maken van de CI-BUS standaard. E-Trailer verwacht dat dit zal leiden tot meer samenwerking met caravan- en camperfabrikanten. De installatie van het E-Trailer systeem in nieuwe caravans en campers is eenvoudiger dan ooit en werkt samen met bestaande on-board management systemen.

In 2011 heeft de caravaningindustrie onder leiding van het Caravaning Industrie Verband (CIVD) de CI-BUS ontworpen, een gemeenschappelijke standaard die staat voor toekomstgerichte technologie en flexibele on-board management oplossingen en die voortdurend verder wordt ontwikkeld. De open standaard stelt fabrikanten van caravans en campers in staat het gehele E-Trailer systeem, of slechts delen ervan, te gebruiken. Zolang alle gebruikte elementen de CI-BUS standaard gebruiken, kan de E-Trailer app ook elementen van derden aansturen. Omgekeerd kan een app van derden ook de E-Trailer modules besturen. E-Trailer kan nu samenwerken met voertuigfabrikanten om oplossingen op maat te ontwikkelen voor het aansturen en opvragen van verlichting, het opladen van de accu of vulniveau-indicatoren, evenals CI-BUS compatibele componenten zoals airconditioning of verwarming.

“Compatibiliteit met de CI-BUS standaard is voor ons een strategisch belangrijke stap in de oriëntatie van ons business model,” benadrukt Boy Trip, Managing Director en oprichter van E-Trailer B.V. “Onze retrofit oplossingen voor gebruikte voertuigen, die worden aangeboden via de winkels van de gespecialiseerde caravan- en camper dealers, zijn nu al zeer succesvol. Dankzij de CI-BUS standaard kunnen we nu in toenemende mate samenwerken met caravan- en camper fabrikanten aan maatwerkoplossingen voor hun nieuwe voertuigen. We zijn al bezig met de eerste projecten.”

Over E-Trailer B.V.
E-Trailer B.V. is een snelgroeiend bedrijf gevestigd in Rijswijk in Nederland. Na de oprichting van het bedrijf in 2016, ontwikkelden de twee oprichters Rick Lenssen en Boy Trip de E-Trailer oplossing, die ze in 2017 lanceerden. Hun doel is om kamperen veiliger en comfortabeler te maken. De E-Trailer oplossing bestaat uit drie elementen: Het Starterspakket, de verschillende sensoren en de E-Trailer app op de smartphone. De retrofit-oplossingen voor gebruikte voertuigen zijn al zeer succesvol op verschillende Europese markten, waaronder Duitsland en Nederland. Sinds de zomer van 2021 is E-Trailer lid van het Caravaning Industrie Verband (CIVD) en heeft het zijn producten aangepast aan de CI-BUS standaard. Dit stelt fabrikanten van caravans en campers in staat de E-Trailer oplossing in hun on-board management systemen te integreren. Sindsdien is E-Trailer in staat geweest om samen met voertuigfabrikanten oplossingen op maat te ontwikkelen voor het regelen en opvragen van verlichting, acculading of vulniveau-indicatoren, alsmede CI-BUS compatibele componenten zoals airconditioning of verwarming.

Foto's

Klik op onderstaande link om al onze foto’s in HD kwaliteit te downloaden.

Video's

Brochures

Klik op onderstaande link om onze nieuwste brochure in PDF formaat te downloaden.

 

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.