Luchtveerbediening met E-Suspension

Het E-Trailer systeem krijgt steeds meer toepassingen. Het (retrofit) luchtveringsysteem van SMV zorgt ervoor dat u de rijeigenschappen van uw camper naar wens kunt aanpassen. Hiermee vergroot u het rijplezier van uw camper en wordt het mogelijk om meer belading mee te nemen. Voortaan kunt u via de E-Trailer app de hoogte en druk van uw SMV-luchtveringen instellen. Met de E-Trailer app kunt u de luchtvering oppompen of leeg laten lopen voor een stugge of juist soepelere vering. Hiermee worden de schokdempers minder belast en zal het voertuig in de bochten minder overhellen.

Het E-Trailer systeem krijgt steeds meer toepassingen. Het (retrofit) luchtveringsysteem van SMV zorgt ervoor dat u de rijeigenschappen van uw camper naar wens kunt aanpassen. Hiermee vergroot u het rijplezier van uw camper en wordt het mogelijk om meer belading mee te nemen. Voortaan kunt u via de E-Trailer app de hoogte en druk van uw SMV-luchtveringen instellen. Met de E-Trailer app kunt u de luchtvering oppompen of leeg laten lopen voor een stugge of juist soepelere vering. Hiermee worden de schokdempers minder belast en zal het voertuig in de bochten minder overhellen. Door middel van een voorkeursmodus kunt u, met één druk op de knop, de ideale stand voor de SMV-luchtveringen instellen. Doordat de luchtvering links- en rechtsachter individueel aangepast kunnen worden, kunt u uw camper gemakkelijk waterpas zetten. Het gehele systeem werkt met de SMV-luchtvering en met alle andere modules van het E-Trailer systeem. Denk hierbij aan het monitoren van de bandenspanning en het in de gaten houden van gas- en waterniveau. Kijk voor meer informatie op www.smvmetall.com/e-trailer

Per wiel instelbaar

Gemakkelijk waterpas zetten

Voorkeursmodus

Ideale vering voor meer comfort vanuit de E-Trailer app instelbaar Per wiel, ongeveer 7cm in hoogte verstelbaar. Gemakkelijk waterpas zetten Voorkeursmodus met een druk op de knop Uit te breiden met alle E-Trailer modules

Met één druk op de knop, vanuit de E-Trailer app...

Door middel van een voorkeursmodus kunt u, met één druk op de knop, de ideale stand voor de SMV-luchtveringen instellen. Doordat de luchtvering links- en rechtsachter individueel aangepast kunnen worden, kunt u uw camper gemakkelijk waterpas zetten

Het gehele systeem werkt met de SMV-luchtvering en met alle andere modules van het E-Trailer systeem. Denk hierbij aan het monitoren van de bandenspanning en het in de gaten houden van gas– en waterniveau.

Uit te breiden met meer modules...

Het E-Trailer systeem bestaat uit een Starterspakket, diverse modules en de gratis E-Trailer app. Het E-Trailer systeem kan gemakkelijk achteraf in elke camper worden ingebouwd. Vervolgens wordt u voor  vertrek of tijdens de reis gewaarschuwd voor onveilige situaties.

Zo heeft u totale controle over uw camper! Bandenspanning, inhoud van gasflessen, watertank en accuspanning. Nu ook te gebruiken als beveiligingssysteem. Met de E-Trailer app heeft u alles overzichtelijk op uw smartphone!

Kijk voor meer informatie op www.smvmetall.com/e-trailer 

Totale controle over uw camper of caravan! Bandenspanning, kogeldruk, inhoud van gasflessen, watertank en accuspanning. Nu ook te gebruiken als beveiligingssysteem. Met de E-Trailer app heeft u alles overzichtelijk op uw smartphone!

Uit te breiden met meer modules

Vanuit de E-Trailer app

Totale controle

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.