3-5 werkdagen levertijd

14 dagen retourbeleid

Niet tevreden? Wij lossen het op

E-Trailer gaslevel app in hand
Nick den Breejen

Nick den Breejen

2 juni, 2020

Gasniveau aflezen op uw smartphone

U heeft het vast wel eens meegemaakt. U staat te koken of u wilt de verwarming aandoen en u merkt dat er geen gas meer in de tank zit. Hoe comfortabel zou het niet zijn, als u vooraf op uw smartphone kunt controleren hoeveel gas er nog in de tank zit? Dit kan met onze E-Gaslevel!

Veel caravans en campers zijn tegenwoordig uitgerust met gasflessen om het fornuis, de barbecue, de verwarming en zelfs de airconditioning te kunnen gebruiken. Alles om het comfort van de kampeerder te verhogen. Bij een hoog comfort horen volgens ons geen onverwachtse verrassingen, zoals een lege gastank. U kunt natuurlijk regelmatig de gastank op een weegschaal zetten om te controleren hoeveel gas er nog in zit. Een soms behoorlijk lastig en omslachtig karwei dat nu tot het verleden behoort. Met de E-Gaslevel module kan op ieder gewenst moment op de smartphone afgelezen worden hoeveel gas er nog in de gastank zit. Daarnaast zal er een waarschuwing gegeven worden wanneer het gasniveau de zelf ingestelde ondergrens bereikt heeft. Zo weet u tijdig en zonder veel moeite wanneer u uw gasfles moet omruilen of laten vullen!

Hoe werkt de E-Gaslevel?

De E-Gaslevel bestaat uit een sensor die met behulp van een paar magneten onder uw stalen gastank geplaatst dient te worden. Door ultrasone signalen wordt het huidige niveau in de tank bepaald. De installatie is heel eenvoudig.

E-Gaslevel onder schuine gasfles

Nadat de module toegevoegd is in de app, geeft u aan onder welk type gastank de E-Gaslevel geplaatst is. Om het u makkelijk te maken, zijn bijna alle mogelijke metalen gastanks al beschikbaar in de app. Nu kunt u in één oogopslag zien hoeveel gas er in de betreffende tank zit. En neemt u een nieuwe gasfles in gebruik omdat de oude leeg is? Door de magneten plaatst u de E-Gaslevel moeiteloos onder de nieuwe gasfles.

Heeft u aluminium gasflessen? Geen probleem, wij hebben speciaal hiervoor een adapter ontwikkeld. Deze is beschikbaar in onze webshop.

E-Gaslevel beugel voor gasflessen met E-Gaslevel

Nog meer weten over gasflessen en de E-Gaslevel?

Wij hebben een online presentatie gemaakt over dit onderwerp. Hierin bespreken we de verschillende soorten gasflessen en hoe de E-Gaslevel u kan helpen. 

Gemak dient de mens

De E-Gaslevel module valt in het E-Trailerpakket van comfort modules. Dit zijn sensoren die het de kampeerder gemakkelijker maken. U krijgt op uw smartphone of tablet een melding wanneer het gasniveau in uw gastank onder het minimum is gezakt. Zo weet u meteen wanneer u een nieuwe moet aanschaffen. Het enige dat u nog zelf moet doen, is de volle gastank aansluiten. Vergeet dan niet de E-Gaslevel onder de nieuwe tank te bevestigen! Zo gemakkelijk kan het zijn.

Andere comfort modules die op de markt gebracht zijn:

  • E-Waterlevel om het waterniveau in de watertank te kunnen aflezen
  • E-Temperature om de temperatuur op iedere gewenste plaats in de camper of caravan in de gaten te kunnen houden.
Vergeet niet dat u eerst de E-Connect moet hebben. Zonder de hoofdmodule zal de E-Pressure niet werken, die vindt u hier. Heeft u interesse in onze producten. Via de button hieronder vindt u een dealer bij u in de buurt.

Deel deze blog

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Share on whatsapp
X

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.