Cashback-actie op het E-Trailer Aveco-pakket

Ontvang € 75 terug bij de aanschaf van uw E-Trailer Aveco-pakket.

Informatie over de actie

U heeft een (nieuwe) caravan of camper gekocht, of u wilt uw verzekering oversluiten naar Aveco Verzekeringen. U staat op het punt om te genieten van leuke en gezellige vakanties of weekendjes weg met uw nieuwe aanwinst. Om ervoor te zorgen dat uw reizen en verblijf veilig en zonder zorgen verlopen, raden Aveco Verzekeringen en E-Trailer u aan om gebruik te maken van het E-Trailer Aveco-pakket. Dit pakket bevat het Starterspakket Plus (met E-Track&Trace, E-Level en E-Volt) en E-Pressure (bandenspanningscontrole). 

Op deze webpagina leest u alles over de bovengenoemde modules.

Bandenspanning controle

De bandenspanningscontrole module, E-Pressure, zorgt ervoor dat u tijdens uw reis eenvoudig via uw telefoon wordt gewaarschuwd als er een risico op een klapband ontstaat als gevolg van te lage bandenspanning. Bovendien houdt E-Pressure ook de bandentemperatuur in de gaten en geeft het waarschuwingen bij te hoge temperaturen.

Naast E-Pressure is ook de E-Track&Trace module inbegrepen in het E-Trailer Aveco-pakket.

GPS-tracker

Het E-Trailer AVECO-pakket bevat het Starterspakket Plus met o.a. E-Track & Trace. Eenmaal aangekomen op uw bestemming kunt u uw caravan of camper voorzien van een geofence (digitaal hekwerk). Als uw caravan of camper zonder uw toestemming zich buiten deze geofence begeeft, krijgt u daar een alarmmelding van. Dit systeem is speciaal ontworpen voor campers en caravans, zodat u deze functionaliteit ook thuis en/of in uw stalling kunt gebruiken.

Met deze Track & Trace-functionaliteit wordt bij diefstal niet alleen achterhaald waar de caravan of camper zich bevindt, maar ook welke route deze heeft afgelegd gedurende de laatste 40 kilometer.

Naast E-Track&Trace wordt het Starterspakket Plus geleverd met de modules E-Level en E-Volt.

E-Level en E-Volt

Met het E-Trailer Aveco-pakket krijgt u ook E-Level, een digitale waterpas die u kunt aflezen via uw telefoon, en E-Volt, die u waarschuwt als het voltage van uw (mover) accu te laag is. 

E-Trailer Aveco-pakket is zodanig ontwikkeld dat u het op een later moment kan uitbreiden met additionele modules, bijvoorbeeld het eenvoudig op uw telefoon aflezen van de kogeldruk, een alarm op uw deur, raam en/of dakluik. Ook modules voor uw comfort zoals het meten van uw gas of waterniveau zijn op een later moment toe te voegen.

Cashback-actie

Actievoorwaarden cashback-actie

 • Om in aanmerking te komen voor deze cashback-actie dienen minimaal een Starterspakket Plus met abonnement en E-Pressure te worden aangeschaft in combinatie met het afsluiten van een Aveco Verzekering.
 • Aanschaf van meer modules dan vermeld bij de cashback-actie geeft geen recht op een hogere korting.
 • De E-Trailer producten kunnen via de E-Trailer webshop of via elke gewenste dealer worden aangeschaft.
 • De klant is woonachtig in Nederland.
 • Alle bedragen zijn inclusief BTW vermeld.
 • U ontvangt het bedrag van € 75 binnen 30 dagen op uw rekening als we alle informatie hebben ontvangen.
 • E-Trailer is te allen tijde bevoegd om de actievoorwaarden te wijzigen of de actie zonder opgaaf van redenen stop te zetten.

Heeft u twijfels over of u voldoet aan de actievoorwaarden? Neem dan contact met ons op!

COVID-19 maatregelen

 1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
 2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
 3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
 4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
 5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
 6. Wij geven geen handen.
 7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.