Veiligheid tijdens de kampeerreis

ACSI schreef een artikel over het voorkomen van een klapband door middel van de app van E-Trailer. Naast het voorkomen van een klapband wordt er in het artikel ook verder ingegaan op hoe het systeem nog meer veiligheid tijdens de kampeerreis kan bieden.

Gemak tijdens uw kampeervakantie.

Naast het veiligheidsaspect schreef ACSI ook over het gemak tijdens de kampeervakantie. Zo wordt er uitgelegd hoe verschillende modules uit het E-Trailer systeem voor het nodige gemak tijdens uw vakantie kunnen zorgen. U leest het artikel hier.

Alle modules van het systeem

Voorkom een klapband en blijf altijd op de hoogte van de huidige bandenspanning. Als de bandenspanning plots te laag of te hoog wordt ontvangt u een waarschuwing op uw telefoon.
Lees meer…

Met E-Waterlevel controleert u eenvoudig de inhoud van de watertank van uw caravan of camper. Op deze manier zult u nooit meer last hebben van een overstroomde of lege watertank.
Lees meer…

Met de E-Load ziet u zeer nauwkeurig wat uw kogeldruk is. Is de kogeldruk te hoog of te laag? Dan ontvangt u een waarschuwing op uw telefoon!
Lees meer…

Nooit meer onverwachts een lege accu. Met de E-Volt bent u altijd op de hoogte van de huidige status van uw accu. U kunt alarm meldingen instellen voor als de accu bijna leeg is. Zo weet u altijd hoe vol uw accu nog is.
Lees meer…

Opeens zonder gas zitten en daardoor geen werkende kachel, boiler en fornuis meer hebben? Met de E-Gaslevel kunt u altijd de inhoud van uw gasfles bekijken en komt u nooit meer zonder gas te zitten.
Lees meer…

Nauwkeurig uw caravan/camper waterpas zetten in een mum van tijd. Met de E-Level ziet u in een oogopslag op uw smartphone of de caravan of camper waterpas staat.
Lees meer…

Zie snel bij vertrek of er nog iets openstaat. Plaats de E-Switch gemakkelijk en draadloos op uw dakluik, raam of deur en zie in één oogopslag op uw telefoon of deze zijn gesloten of geopend.
Lees meer…

Met E-Temperature bent u altijd op de hoogte van de temperatuur en luchtvochtigheid in en/of buiten uw caravan of camper.
Lees meer…

E-Extra

Wij blijven telkens nieuwe producten ontwikkelen. Deze kunt u uiteraard altijd toevoegen aan uw bestaande systeem om zo nog veiliger en zorgelozer op kampeervakantie te gaan.

Maak uw volgende vakantie veiliger en comfortabeler

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.