Testgebruiker worden?

Nieuwe producten testen is uw passie. U kunt de nieuwste producten als eerst kopen en helpt ons met testresultaten.

Wat is E-Trailer?

E-Trailer is een jong bedrijf dat een smartphone app en diverse sensoren heeft ontwikkeld voor de kampeerbranche. Met de E-Trailer App bent u constant op de hoogte van de status van uw caravan, camper of campervan.

Wij zijn op zoek naar testgebruikers die ons kunnen helpen bij de ontwikkeling van onze producten.

2019-09-06 Logo E-Trailer

Wie bent u?

U bent een enthousiaste kampeerder en in het bezit van een caravan, camper of campervan. U vindt het heerlijk om met uw huis op wielen op pad te zijn in Europa of zelfs daarbuiten. U houdt van vlakke campings of misschien van juist hele hobbelige.

Wat is uw achtergrond?

U bent directeur, coach, monteur, verpleger, adviseur of boer. U kampeert met het gezin, een partner of helemaal alleen. U heeft een enorm grote caravan, of juist een knus hutje op wielen. U kookt graag op een kampvuur of liever in het keukentje van uw kampeermiddel. U heeft de nieuwste telefoon of juist een oudje. Het maakt allemaal niet uit. Wij zoeken mensen (en kampeermiddelen) die het gros en ook de uitzondering kunnen vertegenwoordigen.

Bent u positief kritisch?

U hebt al of geen affiniteit met techniek. U vindt het leuk om gadgets te hebben en heeft er geen probleem mee om op alle knoppen te drukken om te zien wat er gebeurt. Misschien vindt u het zelfs leuk om dingen uit te proberen die misschien wel totaal nog niet werken. Bovenal bent u kritisch als consument en kunt mogelijke onduidelijkheden of problemen onderbouwd en opbouwend motiveren.

 

Kunnen wij elkaar en andere kampeerders helpen?

Dan zoeken we u!

Zoals u weet, zijn wij een jong bedrijf, letterlijk en figuurlijk. Met veel passie zijn wij in de kampeermarkt gedoken met het idee kamperen met caravan, camper of campervan veiliger en comfortabeler te maken. Daar hebben wij enorm veel ideeën over, te veel om allemaal in één keer op te pakken. Maar goed… wij kunnen van alles bedenken, bouwen en programmeren, onze producten moeten ook getest worden. En daar hebben we u voor nodig.

Zoveel mensen, zoveel kampeermiddelen en wensen. Om aan zoveel mogelijk van deze wensen te kunnen voldoen is het van belang dat onze sensoren getest worden. Wij hebben u een vragenlijst samengesteld. Deze is bedoeld om een beeld van u als tester te krijgen. We kunnen nu gericht producten laten uittesten, in verschillende soorten voertuigen en verschillende landen en weerscondities. Hoe mooi is dat?

Wat vragen wij?

Wij willen u regelmatig een e-mail sturen met updates die wij gedaan hebben. Zowel voor de app als ook in de modules zelf. Wij willen onder andere in deze e-mails feedback vragen op wijzigingen die wij aangebracht hebben.

Ook willen wij u gericht kunnen benaderen om iets uit te testen dat specifiek voor uw type kampeermiddel of -gedrag van toepassing is. Kampeert u in de winter, op afgelegen locaties of heeft u een voertuig dat specifiek aan bepaalde voorwaarden voldoet? Dan kan het zijn, dat we u specifiek vragen iets uit te proberen.

Wij vragen feedback. Positief en onderbouwend. Feedback waarmee we problemen van andere kampeerders, of uitdagingen in nieuwe of bestaande modules kunnen verbeteren.

Wij bieden u toegang tot een bèta-versie van onze app. Wij vragen om grote updates van onze app in een tijdsbestek van ca. 2 weken in deze versie uit te testen. Indien akkoord, wordt de app ook voor het grote publiek beschikbaar gesteld.

Word testgebruiker en help ons!

Als u zich aanmeldt ontvang u een aantal mails met verdere uitleg.

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.