Op vakantie is het vervelend om verrast te worden door een lege watertank. De E-Waterlevel module voorkomt zulke verrassingen. De draadloze sensor meet de inhoud van de watertank tot op het exacte percentage en het aantal liters. Met een blik op de E-Trailer app op uw smartphone weet u direct hoeveel drinkwater er nog voorradig is. Extra handig: tijdens het vullen van de drinkwatertank kunt u op de app zien hoe het peil stijgt en daardoor de kraan tijdig dichtdraaien. Dat voorkomt overlopen. Als de watervoorraad bijna op is, ontvangt u een bericht op uw smartphone. De E-Waterlevel module kunt u ook gebruiken voor de vuilwatertank. Hierbij krijgt u een melding als de tank (bijna) vol is.

Niveausensor voor Diepe Watertanks

E-Trailer presenteert E-Waterlevel XL

E-Trailer, bekend om zijn innovatieve caravan- en camperverbindingsoplossingen met smartphones, kondigt met trots de toevoeging aan van de E-Waterlevel XL sensormodule aan hun assortiment. Deze geavanceerde niveausensor is speciaal ontworpen om het vulniveau te meten in diepe watertanks en beschikt over lange sensorstangen van 80 centimeter. De E-Waterlevel XL vult daarmee zijn kleinere tegenhanger aan, die sensorstangen van slechts 40 cm heeft. Wat deze nieuwe sensor echt bijzonder maakt, is zijn vermogen om het waterniveau in procenten nauwkeurig te meten en traploos regelbaar te zijn, waardoor het gebruik van water in campers aanzienlijk handiger wordt.

Met de groeiende populariteit van omgebouwde buscampers, die vaak verticaal geïnstalleerde verswatertanks hebben, bleken de 40 centimeter lange sensorstangen van de kleinere E-Waterlevel ontoereikend. De E-Waterlevel XL is nu de perfecte oplossing voor dit specifieke voertuigtype, dat een marktaandeel van ongeveer 50 procent van de nieuw geregistreerde campers in Europa vertegenwoordigt.

Wat de E-Waterlevel XL onderscheidt van andere sensoren is dat hij het waterniveau in procenten meet, in tegenstelling tot sensorstangen die het niveau slechts in grove stappen aanduiden, zoals 1/3 of 1/4. Hierdoor wordt nauwkeurig vullen eenvoudiger dan ooit tevoren, terwijl het tevens betrouwbare informatie biedt over de resterende waterhoeveelheid. Kortom, deze nieuwe sensor maakt het gebruik van water in campers aanzienlijk gemakkelijker.

De E-Waterlevel XL is verkrijgbaar voor slechts €129,95 bij lokale dealers en de officiële E-Trailer webshop. Om verbinding te maken met deze geavanceerde sensor, heeft u een Startpakket Basis of -Plus van E-Trailer nodig.

Over E-Trailer B.V.

E-Trailer B.V. is een snelgroeiend bedrijf gevestigd in Rijswijk in Nederland. Na de oprichting van het bedrijf in 2016 ontwikkelden de twee oprichters Rick Lenssen en Boy Trip de E-Trailer oplossing, die ze in 2017 lanceerden. Hun doel is om kamperen veiliger en comfortabeler te maken. De E-Trailer oplossing bestaat uit drie elementen: het Starterspakket Plus, de verschillende sensoren en de E-Trailer app op de smartphone. De retrofit-oplossingen voor kampeervoertuigen zijn al zeer succesvol in verschillende Europese markten, waaronder Duitsland en Nederland. Sinds de zomer van 2021 is E-Trailer lid van het Caravaning Industrie Verband (CIVD) en heeft het zijn producten aangepast aan de CI-BUS standaard. Hierdoor kunnen caravan- en camperfabrikanten de E-Trailer oplossing integreren in hun on-board managementsystemen. Sindsdien kan E-Trailer samenwerken met voertuigfabrikanten om aangepaste oplossingen te ontwikkelen voor het regelen en ophalen van verlichting, batterijlading of vulniveau-indicatoren, evenals CI-BUS-compatibele componenten zoals airconditioning of verwarming.

Foto's

Klik op onderstaande link om al onze foto’s in HD kwaliteit te downloaden.

Video's

Brochures

Klik op onderstaande link om onze nieuwste brochure in PDF formaat te downloaden.

 

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.