Hobby_E-Trailer

Hobby voegt het E-Trailer systeem toe aan hun uitrustingslijst!

Het E-Trailer starterspakket en de E-Gaslevel module kunnen vanaf nu als opties worden gekozen bij de aanschaf van een nieuw Hobby voertuig.

Vanaf de Caravan Salon 2021 kunnen klanten van Hobby bij de aanschaf van een nieuw voertuig kiezen voor het E-Trailer starterspakket en de E-Gaslevel module als opties, deze worden door Hobby in de fabriek geïnstalleerd. Daarmee is E-Trailer vanaf nu ook te vinden in de Hobby catalogus (pagina 82). Met het systeem van E-Trailer kunnen eigenaren van Hobby caravans of campers het laadniveau van de accu en de inhoud van de gasfles controleren met behulp van een smartphone en de bijbehorende E-Trailer app. Daarnaast kan eenvoudig worden bekeken of het voertuig waterpas staat, door middel van de digitale waterpas (E-Level) uit het starterspakket. Het E-Trailer starterspakket is ook de basis om het systeem uit te breiden met de overige modules van E-Trailer.

 Het E-Trailer starterspakket wordt door Hobby direct vanuit de fabriek geïnstalleerd, mits de klant voor de optie heeft gekozen. De dealer hoeft het systeem alleen maar samen met de klant te activeren bij de aflevering van de caravan of camper. Het E-Trailer starterspakket bestaat uit het E-Connect basisstation dat in het voertuig moet worden geïnstalleerd, de E-Volt en E-Level modules en de gratis E-Trailer app. Met dit startpakket kunnen eigenaren van caravans en campers met hun smartphone altijd de laadstatus van hun accu inzien en hun voertuig eenvoudig en nauwkeurig waterpas zetten. Bovendien biedt het starterspakket de mogelijkheid om talrijke andere E-Trailer modules toe te voegen. Met de E-Gaslevel module, die ook verkrijgbaar is in de Hobby uitrustingslijst, kan de inhoud van de gasfles per procent worden afgelezen op de smartphone.

 De volgende E-Trailer modules zijn ook verkrijgbaar bij om het systeem uit te breiden:

 • E-Pressure – Weergave van bandenspanning en temperatuur van de lucht in de banden
 • E-Load – Weergave van de kogeldruk
 • E-Waterlevel – Weergave van de inhoud van de watertank
 • E-Temperature – Weergave van temperatuur en luchtvochtigheid
 • E-Switch – Weergave van geopende ramen of dakluiken

Over E-Trailer B.V.
E-Trailer B.V. is een jong, snelgroeiend bedrijf, gevestigd in Delft in Nederland. Na de oprichting van het bedrijf in 2016, ontwikkelden de twee oprichters Rick Lenssen en Boy Trip technische accessoires voor caravans en campers, die ze in 2017 lanceerden. Het doel is om kamperen veiliger en comfortabeler te maken. Inmiddels heeft E-Trailer meer dan 50 aangesloten dealers die de modules aanbieden. Sinds 2019 breidt het E-Trailer team, dat nu 16 medewerkers telt, zijn activiteiten uit naar andere grote caravan en camper markten in Europa, waaronder Duitsland.

Foto's

Klik op onderstaande link om al onze foto’s in HD kwaliteit te downloaden.

Video's

Broschures

Klik op onderstaande link om onze nieuwste brochure in PDF formaat te downloaden.

 

COVID-19 maatregelen

 1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
 2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
 3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
 4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
 5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
 6. Wij geven geen handen.
 7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.