E-trailer_De-Loods_Alyssa-van-Heyst-Photography_33

E-Trailer is verhuisd!

Afgelopen maand zijn wij officieel verhuisd naar onze nieuwe locatie, vanaf nu zijn wij werkzaam in Rijswijk! We zijn de afgelopen jaren zoveel gegroeid dat we de stap naar een grotere ruimte moesten gaan maken.

We zijn op zoek gegaan naar een ruimte op een mooie, energieke locatie, met zowel een goede ruimte voor een kantoor als voor een productieruimte. Dit vonden we uiteindelijk in Rijswijk op de Treubstraat in ‘De Loods’, een ecosysteem vol andere snelgroeiende bedrijven. Het gehele pand moest op dat moment nog wel volledig gerestaureerd worden, maar de ruimte was geweldig!

Een paar maanden later is het dan zover, wij zijn verhuisd en werken inmiddels vanuit ons kantoor in Rijswijk. Een prachtige ruimte voor zowel het technische en commerciële werk, als voor het productiewerk. Kijkt u zelf maar!

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.