1513446490

E-Trailer exposeert voor het eerst op de Caravan Salon in Düsseldorf

Tijdens de Caravan Salon in Düsseldorf van 27 augustus tot en met 4 september 2022 presenteert E-Trailer zijn producten in hal 13 stand E86. Bezoekers kunnen de sensoren en de app voor het veiliger en comfortabeler maken van de kampeervakantie met de camper of caravan zelf uitproberen. Het E-Trailer systeem is zowel geschikt voor inbouw vanuit de fabriek door camper- en caravanfabrikanten als voor montage achteraf door camper- en caravandealers en voertuigeigenaren.

Is de bandenspanning juist? Zijn alle dakluiken en ramen gesloten? Hoeveel water zit er nog in de tank? Is de kogeldruk correct? Het E-Trailer systeem houdt dit voor u in de gaten en stelt u op de hoogte van de status van uw kampeermiddel.

Het E-Trailer systeem bestaat uit verschillende modules en de bijbehorende app. De modules houden u via de app op de hoogte om u een veilige en comfortabele kampeervakantie te garanderen. Om alle modules zelf uit te proberen heeft E-Trailer een gratis demoversie van de app ontwikkeld. Deze is op te starten vanuit de app, die te downloaden is in de App Store en via Google Play.

Over E-Trailer B.V.
E-Trailer B.V. is een jong, snelgroeiend bedrijf, gevestigd in Rijswijk in Nederland. Na de oprichting van het bedrijf in 2016, ontwikkelden de twee oprichters Rick Lenssen en Boy Trip het E-Trailer systeem, die ze in 2017 lanceerden. Hun doel is om kamperen met de camper en caravan veiliger en comfortabeler te maken. Met de hulp van een financiële investeerder zijn ze in Nederland hard gegroeid, waar meer dan 100 camper- en caravandealers nu hun producten aanbieden. Sinds 2019 is het E-Trailer team, dat nu 16 werknemers telt, bezig met de uitbreiding van zijn activiteiten naar andere grote camper- en caravanmarkten in Europa.

Foto's

Klik op onderstaande link om al onze foto’s in HD kwaliteit te downloaden.

Video's

Brochures

Klik op onderstaande link om onze nieuwste brochure in PDF formaat te downloaden.

 

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.