E-trailerhome foto

E-Trailer: Een oplossing voor veilig en comfortabel kamperen

Met het E-Trailer systeem heeft E-Trailer een eenvoudig te gebruiken aanbod gecreëerd voor het ‘smart’ maken van caravans en campers, één van de grootste trends in de kampeerindustrie. U kunt als vakhandelaar hieraan deelnemen. Intussen worden E-Trailer producten reeds verkocht en geïnstalleerd door zowel fabrikanten als door dealers in meer dan 10 landen.  Word een E-Trailer dealer en laten we samen caravans en campers ‘smart’ maken.

Onze producten

E-Trailer biedt oplossingen voor het slim maken van caravans en campers. Onze video illustreert de toepassingen van de verschillende modules.

E-Trailer heeft zich tot taak gesteld de caravan of camper met de smartphone te verbinden. Het doel is kamperen veiliger en comfortabeler te maken.

Met slimme sensoren en de bijbehorende E-Trailer app kunnen uw klanten met hun smartphone altijd de status van hun caravan of camper in de gaten houden.

Alle E-Trailer producten

Het E-Connect basisstation en de E-Trailer App zijn altijd nodig voor de werking van het E-Trailer systeem. Daarnaast kan de klant zelf beslissen welke modules hij wil aanschaffen. Het systeem is modulair, dus altijd achteraf uit te breiden.

E-Pressure

Bandenspanning

E-Load

Kogeldruk

E-Gaslevel

Inhoud van de gasfles

E-Waterlevel

Inhoud van de watertank

E-Connect

Basis station

E-Level

Digitale waterpas

Volt

E-Volt

Inhoud van de accu

E-Temperature

Temperatuur en luchtvochtigheid

E-Switch

Deuren/dakluiken open of gesloten

E-trailerhome foto

Uw voordelen als dealer van E-Trailer

E-Trailer dealer worden, wat betekent dit voor u?
Onze producten hebben een marktconforme marge voor u, daarnaast kunt u de installatie van gemiddeld 1 uur (afhankelijk van het aantal gewenste modules) aan uw klant in rekening brengen. U onderscheidt zich hiermee tevens als innovatieve dealer.

Vanuit E-Trailer wordt u ondersteund met:

Begin het nieuwe caravanseizoen met een positieve impuls en bied uw klanten onze innovatieve producten aan.

Reeds in de extra uitrusting van de merken

Voor nieuwe E-Trailer dealers hebben wij een speciaal introductiepakket samengesteld voor de start van het seizoen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Bent u geïnteresseerd in de E-Trailer producten? Wilt u een productpresentatie in uw bedrijf? Neem contact op met Aad van Reeuwijk (Sales Manager E-Trailer) (telefoon: +31 (0)6 43 07 23 30; e-mail: aad@e-trailer.nl). Of vul het volgende contactformulier in en Aad van Reeuwijk neemt binnen twee werkdagen contact met u op.

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.