Der Caravan Salon in Düsseldorf ist die perfekte Gelegenheit, alles über das E-Trailer-System zu erfahren. Wir halten Kaffee und Tee an unserem Stand bereit, vereinbaren Sie einfach einen unverbindlichen Termin!

Bezoek onze stand op Caravan Salon

De Caravan Salon in Düsseldorf is de uitgelezen kans om alles te vragen over het E-Trailer systeem. Wij hebben koffie en thee klaar staan op onze eigen stand, u hoeft alleen nog een vrijblijvende afspraak in te plannen! 

Besuchen Sie den E-Trailer Stand Halle 13/F90 auf dem Caravan Salon in Düsseldorf vom 30. August bis 8. September
Totale controle over uw camper of caravan! Bandenspanning, kogeldruk, inhoud van gasflessen, watertank en accuspanning. Nu ook te gebruiken als beveiligingssysteem, incl. track&trace. Met de E-Trailer app heeft u alles overzichtelijk op uw smartphone!

Het E-Trailer systeem voor uw specifieke situatie, hoe zit dat?

Heeft u nog vragen over het E-Trailer systeem of wilt u het systeem graag een keer zelf ervaren? Kom dan op de beurs gezellig bij ons langs. Wilt u een persoonlijk gesprek over de producten gericht op uw situatie? Maak een vrijblijvende afspraak voor persoonlijk advies!

Heeft u nog geen ticket?

We zouden u graag zien en spreken tijdens de Caravan Salon in Düsseldorf. Bent u van plan om naar de beurs te gaan, maar heeft u nog geen ticket? U kunt tickets kopen via de website van de Caravan Salon.

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.