Schermafbeelding 2022-08-10 om 14.05.31

Bürstner vertrouwt op slimme sensoren van E-Trailer

Bürstner Averso Plus-serie vanaf modeljaar 2023 voor het eerst standaard met de E-Trailer sensoren in de “Mijn Bürstner” app.

Rijswijk, 10 augustus 2022 – E-Trailer ontwikkelt, samen met en in opdracht van Bürstner GmbH, aangepaste oplossingen voor de Bürstner caravanserie. De Averso Plus-serie zal de eerste zijn met de E-Trailer sensoren.

Met de digitale “Mijn Bürstner” app hebben klanten standaard de mogelijkheid om de accuspanning in te zien en kan er via de smartphone gecontroleerd worden of de caravan goed waterpas staat. Optioneel worden er nog meer sensoren aangeboden om bijvoorbeeld de inhoud van de watertank en de gasfles weer te geven, de temperatuur te meten, te controleren of ramen en dakluiken gesloten zijn, de bandenspanning te bewaken en de kogeldruk te controleren via de app “Mijn Bürstner”. Bürstner presenteert deze slimme caravan-oplossingen voor het eerst op de CARAVAN SALON 2022 in Düsseldorf. “Wij zijn zeer verheugd over deze samenwerking met Bürstner. We werken al sinds 2019 samen met individuele merken van de Erwin Hymer Group in Duitsland,” legt Boy Trip, Managing Director en oprichter van E-Trailer B.V. uit. “Met Bürstner hebben we nu nog een traditioneel merk van de Erwin Hymer Group die gebruik gaat maken van onze slimme sensoren.”

Over E-Trailer B.V.
E-Trailer B.V. is een snelgroeiend bedrijf gevestigd in Rijswijk in Nederland. Na de oprichting van het bedrijf in 2016, ontwikkelden de twee oprichters Rick Lenssen en Boy Trip de E-Trailer oplossing, die ze in 2017 lanceerden. Hun doel is om kamperen veiliger en comfortabeler te maken. De E-Trailer oplossing bestaat uit drie elementen: het Starterspakket, de verschillende sensoren en de E-Trailer app op de smartphone. De retrofit-oplossingen voor kampeervoertuigen zijn al zeer succesvol op verschillende Europese markten, waaronder Duitsland en Nederland. Sinds de zomer van 2021 is E-Trailer lid van het Caravaning Industrie Verband (CIVD) en heeft het zijn producten aangepast aan de CI-BUS standaard. Dit stelt fabrikanten van caravans en campers in staat de E-Trailer oplossing in hun on-board management systemen te integreren. Sindsdien is E-Trailer in staat geweest om samen met voertuigfabrikanten oplossingen op maat te ontwikkelen voor het regelen en opvragen van verlichting, acculading of vulniveau-indicatoren, alsmede CI-BUS compatibele componenten zoals airconditioning of verwarming.

Foto's

Klik op onderstaande link om al onze foto’s in HD kwaliteit te downloaden.

Video's

Brochures

Klik op onderstaande link om onze nieuwste brochure in PDF formaat te downloaden.

 

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.