Das Starterpaket ermöglicht die Verbindung zwischen den Sensor-Modulen und der App auf Ihrem Smartphone. Die Sensor-Module senden die Messwerte über ein Bluetooth-Signal an die zentrale Recheneinheit des Starterpakets. Diese verarbeitet sie und sendet sie weiter an die App. Das Starterpaket ist daher immer für den Betrieb des E-Trailer-Systems erforderlich. Darüber hinaus können Sie ihr System individuell zusammenstellen. Sie können jedes Modul einzeln erwerben und in Ihr System integrieren.
Picture of Jolanda Salemans

Jolanda Salemans

1 april, 2023

Systeem updaten

Wij proberen het zo eenvoudig mogelijk te maken voor u. Wanneer u de volgende stappen regelmatig volgt, zult u veel plezier blijven beleven aan ons systeem:

  1. Update regelmatig uw app in de Google Play of App Store.
  2. Controleer in de app of er updates voor uw Starterspakket klaar staan.
  3. Na iedere update is het van belang de app of uw Starterspakket af te sluiten en opnieuw op te starten.
Lees alles over het updaten van uw systeem in deze blog!

Systeem updaten

1. Updaten, updaten, updaten…

U hoort regelmatig dat u uw systeem moet updaten. Uw telefoon, uw apps, of virus software. Alles wat digitaal is, lijkt wel te willen updaten. Waarom moet alles geüpdatet worden? Om het heel makkelijk te zeggen, zonder updates geen verbeteringen van uw systeem. En dit geldt zeker ook voor ons E-Trailer systeem.

2. Wat is updaten nou eigenlijk?

Tijdens een update, wordt de software op een product bijgewerkt. Vaak zijn er kleine foutjes uitgehaald, zijn er functionaliteiten toegevoegd of zijn er verfraaiingen aangebracht in het ontwerp. Bij een update wordt de oude software vervangen door een nieuwere versie.

Bij ons systeem praten we over 2 verschillende updates. De update van de app en de update van de E-Connect.

3. De E-Trailer app updaten

De app is natuurlijk het gezicht van ons product en moet er zodoende mooi uitzien. Het moet natuurlijk ook de juiste gegevens weergeven en ook nog op de juiste plek. Het is de mogelijkheid om uw E-Connect te vertellen hoe u uw systeem wilt instellen.

Kortom, de app visualiseert alle informatie op een interactieve en voor u begrijpelijke manier.

Wij werken continu aan de verbeteren van onze app en brengen dan ook regelmatig updates uit. Deze dient u vaak zelf te installeren op uw telefoon door naar de Google Play of App Store te gaan en te controleren of er een nieuwe versie beschikbaar is. De Store geeft aan, of uw app up-to-date is, of dat u hem moet bijwerken.

play store foto
playstore foto

4. Het Starterspakket updaten

Ook op het Starterspakket staat software die wij regelmatig vernieuwen. Dit is de software die alle gegevens van de diverse sensoren ontvangt, interpreteert en naar de app stuurt zodat u het kunt lezen.

Updates die wij uitbrengen voor het Starterspakket richten zich voornamelijk op het verbeteren van de interpretaties. Gegevens kunnen bijvoorbeeld op een andere manier geïnterpreteerd worden, waardoor ze nauwkeuriger worden. Het kan zijn, dat we iets toevoegen aan een module, waardoor u nog meer informatie kunt zien.

Updates kunnen er ook voor zorgen, dat de nieuwste telefoons kunnen communiceren met onze Starterspakket. Fabrikanten wijzigen soms dingen, die van invloed zijn op ons systeem. Daar moeten wij dan op inspelen, zodat u het E-Trailer systeem kunt blijven gebruiken.

Het Starterspakket update u in de app op uw telefoon. Daar hebben wij in de algemene instellingen een knop gemaakt die het Starterspakket opdracht geeft te controleren op updates. Dit gebeurt via Bluetooth en internet. Zorg daarom altijd voor een stabiele verbinding van deze systemen.

Aangezien er op een Starterspakket twee chips zitten die wij allebei moeten programmeren en updaten, dient u na het installeren van een update nogmaals op de knop te drukken. Het systeem zal via de app aangeven als het up-to-date is.

Zodra u updates heeft geïnstalleerd, is het noodzakelijk het Starterspakket opnieuw op te laten starten. Dit doet u door de stroom tijdelijk te onderbreken.

Deel deze blog

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.