Two new Chausson and Challenger models and one Sterckeman model are fitted with E-Trailer’s Starter Package Plus, E-Gaslevel, and E-Waterlevel as standard features.

Trigano VDL kondigt samenwerking met E-Trailer aan

Twee nieuwe Chausson- en Challenger-modellen en één Sterckeman-model zijn standaard uitgerust met het Starterspakket Plus, E-Gaslevel en E-Waterlevel van E-Trailer.

Rijswijk/Stuttgart, 17 januari 2024 – Op de internationale beurs voor Caravan Autotoerisme, CMT 2024 in Stuttgart, presenteert Trigano VDL twee nieuwe campermodellen van elk van haar merken Challenger, Chausson en een Sterckeman Caravan. In deze modellen is het E-Trailer systeem al standaard geïnstalleerd. De nieuwe Challenger C 194 en C 387 en Chausson C 514 en C 727 campers en de Sterckeman 366PE caravan zijn uitgerust met het E-Trailer Starterspakket Plus. Het Starterspakket Plus bevat een digitale waterpas (E-Level), accuspanning meter (E-Volt) en een GPS-tracker (E-Track&Trace). De campers worden ook uitgerust met twee extra sensoren, namelijk voor de bewaking van de inhoud van de gasfles (E-Gaslevel) en de bewaking van de watervoorziening (E-Waterlevel). Eigenaren van Trigano VDL voertuigen hebben eenvoudig toegang tot al deze informatie via de E-Trailer app op hun smartphone. Trigano VDL is pionier met deze innovatieve ‘Plus’-functie van E-Trailer, die Bluetooth en internetconnectiviteit naadloos integreert.

 Voor klanten die de mogelijkheden van hun E-Trailer systeem willen uitbreiden, zijn er extra sensormodules. Deze omvatten E-Pressure voor het monitoren van de bandenspanning tijdens het rijden, E-Temperature voor het meten van temperatuur en luchtvochtigheid en E-Switch voor het detecteren van geopende deuren en luiken tijdens het rijden. Deze modules zullen in de toekomst verkrijgbaar zijn via de Trigano VDL-dealers. E-Trailer is van plan om zijn selectie sensoren voor lokale en externe monitoring via smartphones de komende jaren verder uit te breiden.

Romain Girard, Product en Marketing Manager bij Trigano VDL, legt uit: “Smart caravanning is op dit moment een van de megatrends in de caravanconstructie. Met E-Trailer heeft Trigano VDL een strategische keuze gemaakt om samen te werken met een fabrikant waarvan het systeem modulair kan worden uitgebreid door klanten in samenwerking met lokale gespecialiseerde dealers. Dit zorgt ervoor dat de Smart Caravanning oplossing kan evolueren en aangepast kan worden door klanten. Door extra sensormodules aan te bieden via Trigano VDL-dealers versterken we ook de positie van onze Trigano VDL-dealers in heel Europa. “

“We zijn verheugd en trots om het vertrouwen van Trigano VDL, een van de grootste vrijetijdsvoertuigproducenten van Europa, in ons E-Trailer systeem te hebben gewonnen,” zegt Boy Trip, medeoprichter en CEO van E-Trailer B.V. “Deze samenwerking betekent een cruciale stap in de marktintroductie van ons nieuwe Starter Package Plus en de groei van ons bedrijf.”

Over Trigano VDL :

TRIGANO VDL, gelegen tussen de wijngaarden van de Rhône-vallei in het departement Ardèche in Frankrijk, ontwerpt caravans en campers die verkocht worden onder de merknamen Caravelair, Sterckeman, Challenger en Chausson. Met een productie van meer dan 13 000 voertuigen per jaar is TRIGANO VDL de grootste productie-eenheid in Europa. TRIGANO VDL maakt deel uit van de afdeling Ardèche van VILESTA, een groep van fabrikanten van industriële en toeristische voertuigen die onlangs werd opgericht op initiatief van de algemene vergadering van de industrie. TRIGANO VDL is een dochteronderneming van de TRIGANO Groep. 

Over E-Trailer B.V.:

E-Trailer B.V. is een snel groeiend bedrijf gevestigd in Rijswijk, Nederland. Na de oprichting van het bedrijf ontwikkelden de twee oprichters, Rick Lenssen en Boy Trip, de E-Trailer Smart Caravanning oplossing, die zij in 2017 lanceerden. Het doel van deze oplossing is om de veiligheid en het gemak van caravannen te verbeteren. Met de steun van een financiële investeerder begonnen ze hun onderneming in Nederland, waar gespecialiseerde caravandealers hun systeem nu landelijk aanbieden. Sinds 2019 heeft het E-Trailer team, dat nu uit 17 medewerkers bestaat, zijn activiteiten uitgebreid naar andere grote caravanmarkten in Europa, waaronder Frankrijk.

Foto's

Klik op onderstaande link om al onze foto’s in HD kwaliteit te downloaden.

Video's

Brochures

Klik op onderstaande link om onze nieuwste brochure in PDF formaat te downloaden.

 

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.