Easy Caravanning integriert E-Trailer-System
Top-Baureihe Easy Caravanning TakeOff ab Modelljahr 2024 serienmäßig mit E-Trailer-System - optional bei allen anderen Baureihen

Easy Caravanning integreert E-Trailer systeem

Top serie Easy Caravanning TakeOff met E-Trailer systeem standaard vanaf modeljaar 2024 – optioneel op alle andere series.

Easy Caravanning is een samenwerking aangegaan met E-Trailer om haar innovatieve vouwcaravans nog veiliger en comfortabeler te maken. Vanaf modeljaar 2024 wordt de top Take-Off serie van de Nederlandse fabrikant standaard uitgerust met het E-Trailer systeem. Via de E-Trailer app kunnen TakeOff-eigenaren dan met hun smartphone de staat van hun caravan in de gaten houden.
Afhankelijk van de modules waarmee de klant de TakeOff heeft uitgerust, bewaakt het systeem de bandenspanning en -temperatuur, maakt het de instelling van de juiste kogeldruk eenvoudiger, toont het de temperatuur van de koelbox en helpt het de TakeOff waterpas te zetten. Omdat de TakeOff normaal gesproken niet is uitgerust met een accu aan boord, hebben de technici nauw samengewerkt met E-Trailer om een uiterst compacte, lichtgewicht accu met druppellader te ontwikkelen die ervoor zorgt dat het geheugen van het E-Trailer systeem altijd behouden blijft. De status van deze accu kan ook worden gecontroleerd via de E-Trailer app.
Het E-Trailer systeem dat standaard in de TakeOff zit, kan ook als optie worden gekozen op alle andere Easy Caravanning modellen.

Over E-Trailer B.V.
E-Trailer B.V. is een snelgroeiend bedrijf gevestigd in Rijswijk in Nederland. Na de oprichting van het bedrijf in 2016, ontwikkelden de twee oprichters Rick Lenssen en Boy Trip de E-Trailer oplossing, die ze in 2017 lanceerden. Hun doel is om kamperen veiliger en comfortabeler te maken. De E-Trailer oplossing bestaat uit drie elementen: het Starterspakket, de verschillende sensoren en de E-Trailer app op de smartphone. De retrofit-oplossingen voor kampeervoertuigen zijn al zeer succesvol op verschillende Europese markten, waaronder Duitsland en Nederland. Sinds de zomer van 2021 is E-Trailer lid van het Caravaning Industrie Verband (CIVD) en heeft het zijn producten aangepast aan de CI-BUS standaard. Dit stelt fabrikanten van caravans en campers in staat de E-Trailer oplossing in hun on-board management systemen te integreren. Sindsdien is E-Trailer in staat geweest om samen met voertuigfabrikanten oplossingen op maat te ontwikkelen voor het regelen en opvragen van verlichting, acculading of vulniveau-indicatoren, alsmede CI-BUS compatibele componenten zoals airconditioning of verwarming.

Foto's

Klik op onderstaande link om al onze foto’s in HD kwaliteit te downloaden.

Video's

Brochures

Klik op onderstaande link om onze nieuwste brochure in PDF formaat te downloaden.

 

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.