E-Trailer_1200-1

E-Trailer staat in de innovatie top 100 van de KVK!

Als enige bedrijf in de kampeerbranche staat E-Trailer dit jaar in de innovatie top 100 van de KVK. Dit betekent concreet dat E-Trailer behoort tot een van de 100 meest innovatieve bedrijven in 2021.

Elk jaar presenteert de Kamer van Koophandel een innovatie top 100. Een lijst boordevol interessante innovatieve bedrijven die impact maken in hun branche. Kamer van Koophandel maakt deze lijst al 15 jaar lang, het behalen van de innovatie top 100 is inmiddels een van de belangrijkste prijzen die er te winnen valt als het om innovatie gaat. In februari 2022 wordt de winnaar bekend gemaakt, maar het bereiken van de top 100 is al een prestatie op zich.

Dat het een jaar is waarin de kampeerbranche razend populair is kan niemand ontkennen. Veel mensen kochten voor het eerst een camper of caravan en zijn nu officieel kampeerders. E-Trailer wil het voor elke kampeerder makkelijker en veiliger maken. Met slimme sensoren en een bijbehorende app blijft de kampeerder altijd op de hoogte van de status van de caravan of camper. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de bandenspanning te meten en ook een waarschuwing te ontvangen zodra de bandenspanning te laag of te hoog is. Met een starterspakket kan elke kampeerder al beginnen met het slim maken van zijn of haar voertuig, dit pakket kost €199,95 en bevat het hart van het systeem (E-Connect), de digitale waterpas (E-Level) en de voltage meter (E-Volt). Het systeem kan per module worden uitgebreid of samen worden aangeschaft in pakketvormen.

E-Trailer verkoopt momenteel de volgende modules:

E-Connect                 De connectie tussen de sensoren en de app
E-Level                      Digitale waterpas voor de camper of caravan
E-Volt                         Weergave van het voltage van de accu.
E-Pressure                Weergave van bandenspanning en temperatuur van de lucht in de banden.
E-Load                       Weergave van de kogeldruk op de aanhangerkoppeling.
E-Waterlevel             Weergave van de inhoud van de watertank.
E-Gaslevel                 Weergave van de inhoud van de gasfles.
E-Temperature         Weergave van temperatuur en luchtvochtigheid.
E-Switch                    Weergave van geopende ramen of dakluiken.

Over E-Trailer B.V.
E-Trailer B.V. is een jong, snelgroeiend bedrijf, gevestigd in Delft in Nederland. Na de oprichting van het bedrijf in 2016, ontwikkelden de twee oprichters Rick Lenssen en Boy Trip technische accessoires voor caravans en campers, die ze in 2017 lanceerden. Hun doel is om kamperen veiliger en comfortabeler te maken. Met de hulp van een financiële investeerder hebben zij hun netwerk in Nederland uitgebreid, waar meer dan 50 dealers nu hun modules aanbieden. Sinds 2019 breidt het E-Trailer team, dat nu 16 medewerkers telt, zijn activiteiten uit naar andere grote caravan en camper markten in Europa, waaronder Duitsland. Daarnaast heeft E-Trailer al veel grote merken aan zich weten te binden, zoals Hymer, Dethleffs, Hobby en nog veel meer. 

Foto's

Klik op onderstaande link om al onze foto’s in HD kwaliteit te downloaden.

Video's

Broschures

Klik op onderstaande link om onze nieuwste brochure in PDF formaat te downloaden.

 

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.