Screenshot 2023-06-14 at 11.35.39

E-Trailer kondigt samenwerking aan met caravanfabrikant KULBA

E-Trailer, een toonaangevend bedrijf op het gebied van caravanaccessoires, is verheugd om de samenwerking met de Litouwse caravanfabrikant KULBA aan te kondigen. Deze samenwerking combineert de esthetiek en het comfort van de compacte caravans van KULBA met de geavanceerde technologieën van E-Trailer, waardoor caravanliefhebbers een nog betere reiservaring kunnen beleven.

De KULBA-caravans hebben een oogstrelend ontwerp en zijn standaard voorzien van een stijlvolle inrichting en veel comfort. Deze kenmerken maken uw uitstapjes naar de natuur nog aangenamer. Wat deze samenwerking echter echt bijzonder maakt, is dat elke KULBA-caravan standaard is uitgerust met het Starterspakket Basis van E-Trailer. Dit betekent dat eigenaren van deze droomcaravans direct kunnen profiteren van extra voordelen.

Met het Starterspakket Basis van E-Trailer, ingebouwd in elke KULBA-caravan, heeft u standaard de mogelijkheid om uw caravan eenvoudig waterpas te zetten met behulp van de E-Trailer app. Bovendien biedt het pakket informatie over de spanning van uw accu, zodat u altijd op de hoogte bent van de status ervan.

Het standaardpakket in uw KULBA-caravan kan eenvoudig worden uitgebreid met additionele modules, zoals E-Pressure. Met E-Pressure kunt u de kans op een klapband aanzienlijk verkleinen, wat de veiligheid van uw reizen verhoogt. Deze extra modules kunnen worden besteld via uw KULBA-dealer, Vouwwagencentrum Noordbergum. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op hun website: https://www.vouwwagencentrumnoordbergum.nl/mini-caravans…/

“E-Trailer is verheugd om samen te werken met KULBA, een toonaangevende caravanfabrikant”, zegt Boy Trip de CEO van E-Trailer. “De combinatie van het design en het comfort van KULBA-caravans met onze geavanceerde technologieën stelt caravaneigenaren in staat om hun reiservaring naar een hoger niveau te tillen. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking tegemoetkomt aan de behoeften en verwachtingen van onze gezamenlijke klanten.”

De samenwerking tussen E-Trailer en KULBA zal een nieuwe dimensie toevoegen aan de wereld van compacte caravans. Caravanliefhebbers kunnen nu genieten van zowel esthetiek als geavanceerde technologieën die het comfort en de veiligheid van hun reizen verbeteren.

Einde persbericht

Over E-Trailer B.V.

E-Trailer B.V. is een snelgroeiend bedrijf gevestigd in Rijswijk in Nederland. Na de oprichting van het bedrijf in 2016, ontwikkelden de twee oprichters Rick Lenssen en Boy Trip de E-Trailer oplossing, die ze in 2017 lanceerden. Hun doel is om kamperen veiliger en comfortabeler te maken. De E-Trailer oplossing bestaat uit drie elementen: het Starterspakket, de verschillende sensoren en de E-Trailer app op de smartphone. De retrofit-oplossingen voor kampeervoertuigen zijn al zeer succesvol op verschillende Europese markten, waaronder Duitsland en Nederland. Sinds de zomer van 2021 is E-Trailer lid van het Caravaning Industrie Verband (CIVD) en heeft het zijn producten aangepast aan de CI-BUS standaard. Dit stelt fabrikanten van caravans en campers in staat de E-Trailer oplossing in hun on-board management systemen te integreren. Sindsdien is E-Trailer in staat geweest om samen met voertuigfabrikanten oplossingen op maat te ontwikkelen voor het regelen en opvragen van verlichting, acculading of vulniveau-indicatoren, alsmede CI-BUS compatibele componenten zoals airconditioning of verwarming.

Foto's

Klik op onderstaande link om al onze foto’s in HD kwaliteit te downloaden.

Video's

Brochures

Klik op onderstaande link om onze nieuwste brochure in PDF formaat te downloaden.

 

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.