E-Trailer breidt uit! Nu is er ook E-Track&Trace: op elk moment inzicht in de exacte locatie van uw caravan of camper. Dat is een veilig gevoel en: totale controle. E-Track &Trace wordt geleverd als onderdeel van het Starterspakket Plus. Daarmee heeft u ook inzicht in alle andere voertuiginformatie van E-Trailer, vanuit uw luie stoel, thuis!*

Nieuw van E-Trailer: Track & Trace voor caravan en camper

IDEAAL BIJ DIEFSTAL

Rijswijk, 6 maart 2023 –  E-Trailer breidt uit! Nu is er ook E-Track&Trace: op elk moment inzicht in de exacte locatie van uw caravan of camper. Met E-Track&Trace kunt u een veilige zone instellen, de zogeheten geofence. Zodra kampeermiddel buiten deze zone komt (zonder uw toestemming), ontvangt u direct een waarschuwing op uw smartphone. Zo weet u op elk moment van de dag waar uw kostbare bezit zich bevindt. Ideaal bij diefstal, zodat u direct actie kunt ondernemen. E-Track &Trace wordt geleverd als onderdeel van het nieuwe Starterspakket Plus. 

Bij E-Trailer heeft u de keuze uit twee starterspakketten: het bestaande Starterspakket Basis en het nieuwe Starterspakket Plus. Het Basis-pakket is dé oplossing om rondom uw caravan of camper alle mogelijke informatie zoals bandenspanning, kogeldruk, inhoud van gasflessen en watertank af te lezen in de E-Trailer app op uw smartphone. Dat komt doordat alle sensoren via Bluetooth verbinding maken met de app.

Met het nieuwe Starterspakket Plus (leverbaar vanaf april 2023) komt er een belangrijke functie bij: doordat het Plus-pakket naast Bluetooth ook verbinding maakt via internet heeft u de beschikking over Track & Trace. Op termijn kunt u ook de andere modules van de E-Trailer app uitlezen op (grote) afstand. Bijvoorbeeld vanuit uw luie stoel thuis, terwijl de caravan of camper in de stalling staat. Die functie komt begin 2024 beschikbaar.

VOOR BESTAANDE KLANTEN

Upgrade naar ‘PLUS’!

Bent u al in het bezit van het E-Trailer Starterspakket Basis? Voor vaste klanten is er een upgrade beschikbaar naar het Plus-pakket. Vraag naar de voorwaarden!

Over E-Trailer B.V.
E-Trailer B.V. is een snelgroeiend bedrijf gevestigd in Rijswijk in Nederland. Na de oprichting van het bedrijf in 2016, ontwikkelden de twee oprichters Rick Lenssen en Boy Trip de E-Trailer oplossing, die ze in 2017 lanceerden. Hun doel is om kamperen veiliger en comfortabeler te maken. De E-Trailer oplossing bestaat uit drie elementen: het Starterspakket, de verschillende sensoren en de E-Trailer app op de smartphone. De retrofit-oplossingen voor kampeervoertuigen zijn al zeer succesvol op verschillende Europese markten, waaronder Duitsland en Nederland. Sinds de zomer van 2021 is E-Trailer lid van het Caravaning Industrie Verband (CIVD) en heeft het zijn producten aangepast aan de CI-BUS standaard. Dit stelt fabrikanten van caravans en campers in staat de E-Trailer oplossing in hun on-board management systemen te integreren. Sindsdien is E-Trailer in staat geweest om samen met voertuigfabrikanten oplossingen op maat te ontwikkelen voor het regelen en opvragen van verlichting, acculading of vulniveau-indicatoren, alsmede CI-BUS compatibele componenten zoals airconditioning of verwarming.

Foto's

Klik op onderstaande link om al onze foto’s in HD kwaliteit te downloaden.

Video's

Brochures

Klik op onderstaande link om onze nieuwste brochure in PDF formaat te downloaden.

 

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.