E-Trailer pakketten

Wij hebben pakketten samengesteld vanuit de functionaliteiten van de verschillende modules en voertuigen. Zo hebben we een starterspakket, veiligheidspakket voor caravan en voor camper en een comfort pakket. De informatie per pakket vindt u hieronder.

Starterspakket

Met het Starterspakket krijgt de klant de E-Level en E-Volt. Het Starterspakket is altijd nodig voor het systeem en verbind de modules met de app. Met de E-Level heeft de klant een digitale waterpas en de E-Volt meet het voltage van de accu. 

Adviesprijs: € 219,95 (inclusief € 30 pakketkorting)
Afmetingen: 16 x 8 x 11 cm

Veiligheidspakket Caravan

Met het veiligheidspakket caravan krijgt de klant de E-Pressure, E-Load en E-Switch. De E-Pressure meet de bandenspanning, de E-Load meet de kogeldruk en met de E-Switch valt te zien of er nog dakluiken/ramen etc. openstaan. 

Adviesprijs: € 449,85 (inclusief € 30 pakketkorting)
Afmetingen: 75 x 35 x 15 cm

Veiligheidspakket Camper

Met het veiligheidspakket caravan krijgt de klant twee setjes E-Pressure’s en de E-Switch. De E-Pressure meet de bandenspanning en met de E-Switch valt te zien of er nog dakluiken/ramen etc. openstaan. 

Adviesprijs: € 269,85 (inclusief € 30 pakketkorting)
Afmetingen: 20 x 20 x 20 cm

Comfortpakket

Met het comfortpakket krijgt de klant de E-Waterlevel, E-Gaslevel en E-Temperature. De E-Waterlevel meet de inhoud van de watertank, de E-Gaslevel meet de inhoud van de gasfles en met de E-Temperature is de temperatuur en luchtvochtigheid van een bepaalde ruimte te meten (vaak gebruiken klanten dit voor de koelkast).

Adviesprijs: € 259,85 (inclusief € 30 pakketkorting)
Afmetingen: 45 x 22 x 17 cm

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.