Compleet nieuwe versie van de E-Trailer app gelanceerd

Compleet nieuwe versie van de E-Trailer app gelanceerd

Na een jaar van toegewijd werk en het geduldig wachten van onze gewaardeerde klanten, zijn we verheugd om het resultaat van onze inspanningen te presenteren: een compleet vernieuwde versie van de E-Trailer app. Deze vernieuwde app beschikt over een verbeterd ontwerp dat nog gebruiksvriendelijker is, met een scala aan bijgewerkte modules en productfuncties. We hebben tevens hard gewerkt aan het oplossen van cruciale problemen die in de eerste versie niet opgelost konden worden.

Alle modules in de app zijn nu voorzien van een vraagtekenpictogram in de rechteronderhoek. Klik op dit pictogram voor handige tips, om de handleiding te downloaden of voor antwoorden op veelgestelde vragen. Bovendien zijn er nieuwe pictogrammen toegevoegd die duidelijk aangeven of een module een alarm weergeeft (oranje), kalibratie behoeft (grijs), of alles naar behoren functioneert (groen).

“Onze opvallende nieuwe functie in E-Level stelt gebruikers nu in staat om te zien hoeveel elke wiel moet worden verhoogd, zowel voor een caravan (3 wielen) als voor een camper (4 wielen). Tijdens de testfase hebben onze klanten hier al veel positieve reacties voor getoond,” aldus Rick Lenssen, CTO en medeoprichter van E-Trailer. In E-Pressure kunnen klanten nu tot maximaal 10 wielen toevoegen, verdeeld over maximaal 2 voertuigen. Bijvoorbeeld, 6 wielen op uw camper en 2 wielen op de trailer.

Wanneer onze klanten de app downloaden via de App Store of Google Play, zal het verschil onmiddellijk merkbaar zijn. We hebben hun feedback ter harte genomen en ons gericht op het verbeteren van de leesbaarheid van weergegeven gegevens en het verstrekken van duidelijkere instructies om te volgen.

Het is van groot belang op te merken dat als meerdere gebruikers verbinding maken met de modules, alle gebruikers de nieuwere update van de E-Trailer app moeten installeren. Zodra het updateproces is voltooid en de nieuwe app is geïnstalleerd, zullen de modules naadloos integreren met deze nieuwste versie. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze uitgebreide supportpagina.

Einde persbericht

Over E-Trailer B.V.

E-Trailer B.V. is een snelgroeiend bedrijf gevestigd in Rijswijk in Nederland. Na de oprichting van het bedrijf in 2016, ontwikkelden de twee oprichters Rick Lenssen en Boy Trip de E-Trailer oplossing, die ze in 2017 lanceerden. Hun doel is om kamperen veiliger en comfortabeler te maken. De E-Trailer oplossing bestaat uit drie elementen: het Starterspakket, de verschillende sensoren en de E-Trailer app op de smartphone. De retrofit-oplossingen voor kampeervoertuigen zijn al zeer succesvol op verschillende Europese markten, waaronder Duitsland en Nederland. Sinds de zomer van 2021 is E-Trailer lid van het Caravaning Industrie Verband (CIVD) en heeft het zijn producten aangepast aan de CI-BUS standaard. Dit stelt fabrikanten van caravans en campers in staat de E-Trailer oplossing in hun on-board management systemen te integreren. Sindsdien is E-Trailer in staat geweest om samen met voertuigfabrikanten oplossingen op maat te ontwikkelen voor het regelen en opvragen van verlichting, acculading of vulniveau-indicatoren, alsmede CI-BUS compatibele componenten zoals airconditioning of verwarming.

Foto's

Klik op onderstaande link om al onze foto’s in HD kwaliteit te downloaden.

Video's

Brochures

Klik op onderstaande link om onze nieuwste brochure in PDF formaat te downloaden.

 

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.