3-5 werkdagen levertijd

14 dagen retourbeleid

Niet tevreden? Wij lossen het op

Waterslang in watertank
Jolanda Salemans

Jolanda Salemans

15 juni, 2020

Altijd op de hoogte van het actuele waterniveau in uw caravan of camper

In veel moderne kampeervoertuigen zit een watertank ingebouwd om ons van alle gemakken te kunnen voorzien. Deze zit vaak netjes op een onmogelijke plek ingebouwd, zodat hij niet in de weg zit. Hoe kunt u nu gemakkelijk zien hoeveel water er nog in de tank zit? Gelukkig kan dit nu met de E-Waterlevel!

Watertank vullen

U kent het misschien wel, u bent de afwas aan het doen of misschien staat u onder de douche en ineens is het water op. Met behulp van de E-Waterlevel kunt u heel eenvoudig op uw smartphone of tablet zien hoeveel water er in de tank zit. Tevens krijgt u een melding als de tank bijna leeg is.

Of u staat de watertank te vullen en plotseling loopt de tank over. Met de smartphone in de hand kunt u tijdens het vullen precies zien hoeveel water u al in de tank heeft laten lopen. U kunt zo tijdig de kraan dichtdraaien als de app aangeeft, dat de tank vol is.

En bijkomend voordeel is ook gewichtsbesparing en dus efficiënter rijden met de caravan of camper in bijvoorbeeld de bergen. Als u de tank minimaal bijvult voor een zware rit, scheelt dat al gauw tientallen kilo’s aan gewicht en dus benzine.

Hoe werkt de E-Waterlevel?

De E-Waterlevel bestaat uit een sensor met een aantal metalen pinnen die in de watertank gemonteerd dient te worden. De metalen pinnen zijn in te korten, waardoor de module voor vrijwel iedere watertank geschikt is. Via een gat in de afsluitdop of tank kan de module gemonteerd worden. De rubberen afsluitringen zorgen voor een waterdichte bevestiging. U noteert de gegevens van de watertank en de lengte van de pinnen in de app en in een oogopslag kunt u zien hoeveel water er nog in. 

Gemak dient de mens

De E-Waterlevel module valt in het E-Trailerpakket van comfort modules. Dit zijn sensoren die het de kampeerder gemakkelijker maken. U krijgt op uw smartphone of tablet een melding wanneer het waterniveau in uw watertank onder het minimum is gezakt. Zo weet u meteen wanneer u weer moet vullen. Het enige dat u nog zelf moet doen, is water in de tank laten lopen. Zo gemakkelijk kan het zijn.

Andere comfort modules die op de markt gebracht zijn:

  • E-Gaslevel om het gasniveau in de gastank te kunnen aflezen
  • E-Temperature om de temperatuur op iedere gewenste plaats in de camper of caravan in de gaten te kunnen houden.

Vergeet niet dat u eerst de E-Connect moet hebben. Zonder de hoofdmodule zal de E-Waterlevel niet werken, die vindt u hier. Heeft u interesse in onze producten. Via de knop hieronder vindt u een dealer bij u in de buurt. 

Deel deze blog

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Share on whatsapp
X

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.