E-Trailer klantendag 2019 was een succes!

Wij hebben op 23 november 2019 onze eerste officiële klantendag gehouden! Wat een hoop mensen en wat een enthousiasme hebben wij mee mogen maken die dag! Zelfs onze hoge verwachtingen werden overtroffen.

Wij hebben enorm veel bruikbare feedback gekregen over mogelijke nieuwe modules die wij in de toekomst uit kunnen brengen. Wij willen dan ook iedereen die aanwezig was bedanken! Voor de mensen die niet aanwezig waren, niet getreurd… Wij zijn van plan om nog veel meer klantendagen te organiseren. 

Houd onze actualiteiten of onze e-mails in de gaten! Voordat u het weet staat er al weer een nieuwe klantendag in de agenda. Bent u nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief? Vul dan onderaan de website uw e-mail adres in en blijf altijd op de hoogte van het laatste E-Trailer nieuws!

klantendag foot
klantendag foto

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.