Van Vliet.
Officiële E-Trailer dealer.

Van Vliet Caravans is een officiële dealer van E-Trailer producten. Als dealer zijnde hebben ze veel ervaring op het gebied van installatie en montage. U kunt bij Van Vliet Caravans de E-Trailer producten aanschaffen en laten monteren. Uiteraard heeft het personeel bij Van Vliet veel kennis over caravans en kunnen ze u prima adviseren en u aantonen op welke wijze de E-Trailer producten veiligheid en comfort kunnen bieden in uw situatie

van vliet afbeelding

E-Trailer producten

Van Vliet Caravans laat met de verkoop van E-Trailer producten zien dat ze veiligheid en comfort van de kampeerder zeer belangrijk vinden. De E-Trailer producten houden de status van uw caravan of camper bij, zo ziet u bijvoorbeeld precies wat uw huidige bandenspanning is of zet u uw caravan of camper eenvoudig waterpas. Bekijk alle modules in onze video.

Van Vliet, verkoper van

Knaus logo
Hobby logo
Fendt logo
Adria logo

E-Trailer modules

Met het systeem van E-Trailer bent u via uw smartphone op de hoogte van de bandenspanning, zet u uw caravan of camper eenvoudig waterpas, heeft u altijd de juiste kogeldruk, leest u uw gasniveau af en meer…

Voorkom een klapband en blijf altijd op de hoogte van de huidige bandenspanning. Als de bandenspanning plots te laag of te hoog wordt ontvangt u een waarschuwing op uw telefoon.

Met E-Waterlevel controleert u eenvoudig de inhoud van de watertank van uw caravan of camper. Op deze manier zult u nooit meer last hebben van een overstroomde of lege watertank.

Met de E-Load ziet u zeer nauwkeurig wat uw kogeldruk is. Is de kogeldruk te hoog of te laag? Dan ontvangt u een waarschuwing op uw telefoon!

Nooit meer onverwachts een lege accu. Met de E-Volt bent u altijd op de hoogte van de huidige status van uw accu. U kunt alarm meldingen instellen voor als de accu bijna leeg is. Zo weet u altijd hoe vol uw accu nog is.

Opeens zonder gas zitten en daardoor geen werkende kachel, boiler en fornuis meer hebben? Met de E-Gaslevel kunt u altijd de inhoud van uw gasfles bekijken en komt u nooit meer zonder gas te zitten.

Nauwkeurig uw caravan/camper waterpas zetten in een mum van tijd. Met de E-Level ziet u in een oogopslag op uw smartphone of de caravan of camper waterpas staat.

Zie snel bij vertrek of er nog iets openstaat. Plaats de E-Switch gemakkelijk en draadloos op uw dakluik, raam of deur en zie in één oogopslag op uw telefoon of deze zijn gesloten of geopend.

Met E-Temperature bent u altijd op de hoogte van de temperatuur en luchtvochtigheid in en/of buiten uw caravan of camper.

E-Extra

Wij blijven telkens nieuwe producten ontwikkelen. Deze kunt u uiteraard altijd toevoegen aan uw bestaande systeem om zo nog veiliger en zorgelozer op kampeervakantie te gaan.

Prijsoverzicht modules en pakketten

Producten aanschaffen via/ contact hebben met Van Vliet

0348-412280

Ma t/m Vrij 08:30 – 17:30

Zaterdag 08:30 – 17:00, Zondag gesloten

Adres Kromwijkerdijk, 3448 HW Woerden

Email info@vanvlietcaravans.nl

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.