Actie: Maak een afspraak met ons op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2021 in Utrecht!

3-5 werkdagen levertijd

14 dagen retourbeleid

Niet tevreden? Wij lossen het op

Het E-Trailer systeem voor uw specifieke situatie, hoe zit dat?

Heeft u nog vragen over het E-Trailer systeem of wilt u het systeem graag een keer ervaren? Kom dan op de beurs gezellig bij ons langs. Wilt u een persoonlijk gesprek over de producten gericht op uw situatie? Maak dan een afspraak, zodat wij op de beurs van 6 t/m 10 oktober 2021 rustig de tijd voor u kunnen nemen.

Voorpagina brochure
klantendag foot

Ervaar het systeem

Probeer het E-Trailer systeem zelf uit! Op onze stand kunt u alle producten zelf bekijken en ervaren. Zo kunt u de E-Pressure op een echte band zien en de kogeldruk met onze eigen E-Load uitproberen!

Persoonlijk & vragen

Op de beurs kunt u al uw vragen betreffende het E-Trailer systeem bij ons stellen. Wilt u een persoonlijk gesprek over de producten gericht op uw situatie? Maak dan een afspraak met ons !

Afspraak maken voor een tijdstip wanneer het u uitkomt!

De beurs is een uitgelezen kans om alles te vragen over het E-Trailer systeem. Wij hebben koffie en thee klaar staan, u hoeft alleen nog een afspraak in te plannen!

X

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.