“VEILIG EN COMFORTABEL OP VAKANTIE MET DE E-TRAILER APP”

Maak uw caravan- of camperreis veiliger en comfortabeler!

Met de app van E-Trailer kunt u eenvoudig de status van uw caravan of camper inzien. Zo ziet u bijvoorbeeld de huidige bandenspanning of ziet u direct de inhoud van uw gasfles! Benieuwd naar alle producten? Lees dan verder!

Stap 1:

Kies het Starterspakket dat bij uw wensen past

Bij E-Trailer heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: het Starterspakket Basis en het nieuwe Starterspakket Plus. Met het Starterspakket Plus heeft u nog meer controle en bent u klaar voor toekomstige ontwikkelingen.

Starterspakket Plus €349,95
E-Level
E-Volt
Verbinding via Bluetooth
Geschikt voor alle huidige sensoren
Verbinding via internet*
E-Track&Trace (GPS-tracker)
Modules op afstand uitleesbaar (per 2024)
Geschikt voor alle toekomstige sensoren
Starterspakket Basis €219,95
E-Level
E-Volt
Verbinding via Bluetooth
Geschikt voor alle huidige sensoren
Verbinding via internet
E-Track&Trace (GPS-tracker)
Modules op afstand uitleesbaar
Geschikt voor alle toekomstige sensoren

Stap 2:

Voeg modules toe naar wens om uw systeem uit te breiden

(maken verbinding via Bluetooth)

E-Pressure- € 109,95

Voorkom een klapband en blijf altijd op de hoogte van de huidige bandenspanning. Als de bandenspanning plots te laag of te hoog wordt ontvangt u een waarschuwing op uw telefoon. Geleverd in een set van twee stuks (links en rechts)

e-gaslevel

E-Gaslevel - € 109,95

Opeens zonder gas zitten en daardoor geen werkende kachel, boiler en fornuis meer hebben? Met de E-Gaslevel kunt u altijd de inhoud van uw gasfles bekijken en komt u nooit meer zonder gas te zitten.

e-waterlevel van E-Trailer

E-Waterlevel - € 109,95

Met E-Waterlevel controleert u eenvoudig de inhoud van de watertank van uw caravan of camper. Op deze manier zult u nooit meer last hebben van een overstroomde of lege watertank.

Elektronische kogeldrukmeter van E-Trailer

E-Load - € 289,95

Met de E-Load ziet u zeer nauwkeurig wat uw kogeldruk is. Is de kogeldruk te hoog of te laag? Dan ontvangt u een waarschuwing op uw telefoon!

Altijd handig om de temperatuur te weten, al is het maar om aan de thuisblijvers te laten weten hoezeer u van het lekkere weer geniet. Maar de E-Temperature module heeft meer toepassingen. Zo kunt u ook de exacte temperatuur in de koelkast meten, om er zeker van te zijn dat uw eten en drinken, maar ook uw medicijnen, goed gekoeld blijven. Daarnaast geeft de E-Temperature module de luchtvochtigheid weer; handig voor mogelijke schimmelvorming in de doucheruimte. De E-Temperature module waarschuwt u wanneer de door u ingestelde temperaturen worden overschreden.

E-Temperature -
€ 59,95

Met E-Temperature bent u altijd op de hoogte van de temperatuur en luchtvochtigheid in en/of buiten uw caravan of camper.

Gebruik foto

E-Switch - € 69,95

Zie snel bij vertrek of er nog iets openstaat. Plaats de E-Switch gemakkelijk en draadloos op uw dakluik, raam of deur en zie in één oogopslag op uw telefoon of deze zijn gesloten of geopend.

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.