Totale controle over uw camper of caravan! Bandenspanning, kogeldruk, inhoud van gasflessen, watertank en accuspanning. Nu ook te gebruiken als beveiligingssysteem. Met de E-Trailer app heeft u alles overzichtelijk op uw smartphone!

Maak uw caravan- of camperreis veiliger en comfortabeler!

Met de app van E-Trailer kunt u eenvoudig de status van uw caravan of camper inzien. Zo ziet u bijvoorbeeld de huidige bandenspanning of ziet u direct de inhoud van uw gasfles! Benieuwd naar alle producten? Lees dan verder!

Stap 1:

Kies het Starterspakket dat bij uw wensen past

Bij E-Trailer heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: het Starterspakket Basis en het nieuwe Starterspakket Plus. Met het Starterspakket Plus heeft u nog meer controle en bent u klaar voor toekomstige ontwikkelingen.

Starterspakket Plus €349,95
E-Level
E-Volt
Verbinding via Bluetooth
Geschikt voor alle huidige sensoren
Verbinding via internet*
E-Track&Trace (GPS-tracker)
Modules op afstand uitleesbaar (vanaf medio 2024)
Geschikt voor alle toekomstige sensoren
Starterspakket Basis €219,95
E-Level
E-Volt
Verbinding via Bluetooth
Geschikt voor alle huidige sensoren
Verbinding via internet
E-Track&Trace (GPS-tracker)
Modules op afstand uitleesbaar
Geschikt voor alle toekomstige sensoren

Stap 2:

Voeg modules toe naar wens om uw systeem uit te breiden

(maken verbinding via Bluetooth)

E-Pressure
€ 109,95

Voorkom een klapband en blijf altijd op de hoogte van de huidige bandenspanning. Als de bandenspanning plots te laag of te hoog wordt ontvangt u een waarschuwing op uw telefoon. Geleverd in een set van twee stuks (links en rechts)

Het lijkt een cliché maar een gasfles raakt altijd leeg als u net wilt gaan koken of als het kouder wordt. Dat zal u niet snel overkomen met de E-Gaslevel module van E-Trailer. De draadloze sensor meet de inhoud van de gasfles en waarschuwt wanneer de gasvoorraad bijna op is. Zo kunt u de gasfles tijdig vervangen en komt u niet in de problemen als gevolg van een haperende koelkast, kachel of kookplaat. De E-Trailer app rekent het percentage ook om in kilogrammen. De E-Gaslevel plaatst u eenvoudig met magneten aan de onderzijde van de stalen gasfles of met een adapter/beugel voor aluminium gasflessen.

E-Gaslevel
€ 109,95

Opeens zonder gas zitten en daardoor geen werkende kachel, boiler en fornuis meer hebben? Met de E-Gaslevel kunt u altijd de inhoud van uw gasfles bekijken en komt u nooit meer zonder gas te zitten.

E-Movement
€ 99,95

Met E-Movement* (bewegingssensor) kunt u uw spullen met een gerust hart achterlaten in uw camper of caravan. Ook geschikt voor uw voortent!

*Leverbaar vanaf medio 2024

Elektronische kogeldrukmeter van E-Trailer

E-Load
€ 289,95

Met de E-Load ziet u zeer nauwkeurig wat uw kogeldruk is. Is de kogeldruk te hoog of te laag? Dan ontvangt u een waarschuwing op uw telefoon!

Het is altijd handig om de temperatuur te weten, al is het maar om er thuis over op te scheppen tegen vrienden en familie. De E-temperatuurmodule biedt meer functionaliteit; je kunt de exacte temperatuur in de koelkast meten, zodat je zeker weet dat je eten en drinken en medicijnen goed gekoeld zijn. Naast de temperatuur geeft de E-temperatuurmodule ook de vochtigheid weer, wat handig is om potentiële schimmelgroei in de badkamer te detecteren. Het controleren van de temperatuur kan belangrijk zijn als je reist met huisdieren. De E-temperatuurmodule waarschuwt je wanneer de ingestelde temperatuur wordt overschreden. Het is gemakkelijk om te vergeten de stroombron aan te zetten, vooral wanneer je een camping verlaat. Een temperatuurverandering kan het gevolg zijn van een verkeerde instelling van de stroombron. Daarom is E-Temperature nuttiger dan je denkt!

E-Temperature
€ 59,95

Met E-Temperature bent u altijd op de hoogte van de temperatuur en luchtvochtigheid in en/of buiten uw caravan of camper.

Er is niets zo angstaanjagend als het idee dat dieven durven in te breken terwijl u slaapt. Daarom hebben we E-Switch verder ontwikkeld om te dienen als een effectief inbraakalarm. Wanneer er een deur, dakluik of raam wordt geopend zonder uw toestemming, ontvangt u onmiddellijk een waarschuwing (alarmmelding) op uw smartphone. U kunt gemakkelijk de alarm activeren in de E-Trailer app. In combinatie met E-Track&Trace en E-Movement biedt het een volledig beveiligingssysteem. En meer ... Een dakluik of een raam dat nog openstaat bij het wegrijden; dat zal u niet gebeuren met de E-Switch module van E-Trailer. Binnen een fractie van een seconde ontvangt u een melding op uw smartphone, zodat u kunt stoppen voordat er iets beschadigt. Daardoor is schade aan een open dakluik of raam verleden tijd. * Voor het maken van de internetverbinding bij het Starterspakket Plus is een abonnement vereist.

E-Switch
€ 69,95

Wanneer er een deur, dakluik of raam wordt geopend zonder uw toestemming, ontvangt u onmiddellijk een waarschuwing (alarmmelding) op uw smartphone. Zie snel bij vertrek of er nog iets openstaat.

*Vanaf medio 2024 als inbraakalarm te gebruiken.

Op vakantie is het vervelend om verrast te worden door een lege watertank. De E-Waterlevel module voorkomt zulke verrassingen. De draadloze sensor meet de inhoud van de watertank tot op het exacte percentage en het aantal liters. Met een blik op de E-Trailer app op uw smartphone weet u direct hoeveel drinkwater er nog voorradig is. Extra handig: tijdens het vullen van de drinkwatertank kunt u op de app zien hoe het peil stijgt en daardoor de kraan tijdig dichtdraaien. Dat voorkomt overlopen. Als de watervoorraad bijna op is, ontvangt u een bericht op uw smartphone. De E-Waterlevel module kunt u ook gebruiken voor de vuilwatertank. Hierbij krijgt u een melding als de tank (bijna) vol is.

E-Waterlevel
€ 109,95

Met een blik op de E-Tailer app op uw smartphone weet u direct hoeveel water er nog voorradig is.

 

Nu ook beschikbaar in een XL-versie. De E-Waterlevel XL sensor is geschikt voor tanks die 80 cm diep zijn.

E-Waterlevel XL
€ 129,95

Met een blik op de E-Tailer app op uw smartphone weet u direct hoeveel water er nog voorradig is. E-Waterlevel XL meet tot 80cm diep. 

 

COVID-19 maatregelen

  1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
  2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
  3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
  4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
  5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
  6. Wij geven geen handen.
  7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.