E-Waterlevel

109,95

Geen onverwachte verassingen
Met een blik op de E-Tailer app op uw smartphone weet u direct hoeveel water er nog voorradig is.

Extra handig
Tijdens het vullen van de watertank kunt u op de app zien hoe het peil stijgt en daardoor de kraan tijdig dichtdraaien – dat voorkomt overlopen.

Handig om te weten:

 • 3-5 werkdagen levertijd
 • 14 dagen retourbeleid
 • De E-Trailer app is gratis
 • Een Starterspakket is nodig voor gebruik
Het E-Trailer systeem start met de keuze van een Starterspakket. Er zijn twee mogelijkheden: het Starterspakket Plus en het Starterspakket Basis. Het Starterspakket Plus werkt zowel met een Bluetooth- als met een internetverbinding. Met het Starterspakket Basis kunt u alleen via Bluetooth verbinden. Bij het Starterspakket Plus kunt u bovendien gebruikmaken van E-Track&Trace (zie pagina 15 voor meer informatie). Het Pluspakket biedt de mogelijkheid om zowel bestaande als toekomstige E-Trailer modules te koppelen aan uw Starterspakket. Voor het maken van de internetverbinding bij het Starterspakket Plus is een abonnement vereist.

Voor het gebruik van deze module is een Starterspakket nodig

Voor het gebruik van het E-Trailer systeem is een Starterspakket nodig. Wij bieden een Starterspakket Plus en Starterspakket Basis aan waar vervolgens de modules aan gekoppeld kunnen worden.

Altijd verzekerd van voldoende drinkwater

Op vakantie is het vervelend om verrast te worden door een lege watertank. De E-Waterlevel module voorkomt zulke verrassingen. De draadloze sensor meet de inhoud van de watertank tot op het exacte percentage. Met een blik op de E-Tailer app op uw smartphone weet u direct hoeveel drinkwater er nog voorradig is.

Probeer alle modules, geheel vrijblijvend, met de demoversie van de app!

E-Waterlevel in E-Trailer app

Inhoud watertank

De inhoud van de tank is in liters af te lezen in de app

Geen internet nodig

Het gehele E-Trailer systeem werkt met Bluetooth

Procentueel

De inhoud van de tank is tot op het percentage nauwkeurig

Inzicht watertank tijdens het vullen

U hoeft nooit meer een overstroomde tank te hebben tijdens het vullen

Meerdere sensoren mogelijk

U kunt meerdere sensoren toevoegen voor het inzichtelijke krijgen van meerdere tanks

Ontvang waarschuwingen

Ontvang een waarschuwing wanneer de tank bijna leeg is, u bepaald zelf wanneer dit is

Altijd voldoende drinkwater. Nu dus ook als u een groot watertank heeft in uw camper of caravan, want E-Waterlevel XL meet tot 80cm diep! Op vakantie is het vervelend om verrast te worden door een lege watertank. De E-Waterlevel module voorkomt zulke verrassingen. De draadloze sensor meet de inhoud van de watertank tot op het exacte percentage en het aantal liters. Met een blik op de E-Trailer app op uw smartphone weet u direct hoeveel drinkwater er nog voorradig is. Extra handig: tijdens het vullen van de drinkwatertank kunt u op de app zien hoe het peil stijgt en daardoor de kraan tijdig dichtdraaien. Dat voorkomt overlopen. Als de watervoorraad bijna op is, ontvangt u een bericht op uw smartphone. De E-Waterlevel module kunt u ook gebruiken voor de vuilwatertank. Hierbij krijgt u een melding als de tank (bijna) vol is. Bestel nu alvast en ontvang uw E-Waterlevel in maart 2024 wanneer die leverbaar is. Alle eigenschappen op een rijtje • Geschikt voor alle campers en caravans • Voor vrijwel alle drinkwater- en vuilwatertanks • Nauwkeurige meting: procentueel en in liters • Laagniveauwaarschuwing • Nooit meer een overgelopen tank • Meet tot 80cm diep • Maakt verbinding via Bluetooth

Overzicht tijdens het vullen

Tijdens het vullen van de tank ziet u direct hoe vol de tank is en weet u vanzelfsprekend wanneer u kunt stoppen met vullen

Waarschuwing bij lege of volle tank

Als de watervoorraad bijna op is, ontvangt u tijdig een bericht op uw smartphone. U kunt de E-Waterlevel ook gebruiken voor de vuilwatertank. Hierbij krijgt u een melding als de tank vol is.

Technische specificaties

Voltage: 3V
Kleur: Wit
Maximum te koppelen sensoren: 5 stuks 
Gewicht: 100 gram
Type batterij: CR2032 
Afmetingen: 42 x 5 x 5 cm

 • E-Waterlevel
 • QR-code
 • Dop voor op pin
 • Handleiding

COVID-19 maatregelen

 1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
 2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
 3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
 4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
 5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
 6. Wij geven geen handen.
 7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.