E-Gaslevel

109,95

Zorgeloos op vakantie
Geen stress meer over de het plots uitvallen van de kachel of te weinig gas om te koken. De E-Gaslevel houdt de inhoud van de gasfles in de gaten!

Eenvoudig in gebruik
U plaats de draadloze sensor eenvoudig onder uw stalen gasfles. Voor aluminium gasflessen hebben we een adapter ontwikkeld. De E-Gaslevel werkt helaas niet op kunststof gasflessen.

Handig om te weten:

 • 3-5 werkdagen levertijd
 • 14 dagen retourbeleid
 • De E-Gaslevel werkt NIET op kunststof gasflessen
 • De E-Trailer app is gratis
 • Een Starterspakket is nodig voor gebruik
Het E-Trailer systeem start met de keuze van een Starterspakket. Er zijn twee mogelijkheden: het Starterspakket Plus en het Starterspakket Basis. Het Starterspakket Plus werkt zowel met een Bluetooth- als met een internetverbinding. Met het Starterspakket Basis kunt u alleen via Bluetooth verbinden. Bij het Starterspakket Plus kunt u bovendien gebruikmaken van E-Track&Trace (zie pagina 15 voor meer informatie). Het Pluspakket biedt de mogelijkheid om zowel bestaande als toekomstige E-Trailer modules te koppelen aan uw Starterspakket. Voor het maken van de internetverbinding bij het Starterspakket Plus is een abonnement vereist.

Voor het gebruik van deze module is een Starterspakket nodig

Voor het gebruik van het E-Trailer systeem is een Starterspakket nodig. Wij bieden een Starterspakket Plus en Starterspakket Basis aan waar vervolgens de modules aan gekoppeld kunnen worden.

Nooit onverwachts een
lege gasfles

Het is een cliché maar een gasfles raakt altijd ’s nachts leeg als de kachel staat te snorren. Of in de stromende regen, als u net wilt gaan koken. Dat zal u niet snel overkomen met de E-Gaslevel module van E-Trailer. De draadloze sensor meet de inhoud van de gasfles en waarschuwt wanneer de gasvoorraad bijna op is. Daardoor kunt u de gasfles tijdig vervangen zodat u niet in de problemen komt met de niet functionerende koelkast, een haperende kachel of wanneer u een maaltijd wilt bereiden.

Probeer alle modules, geheel vrijblijvend, met de demoversie van de app!

E-Gaslevel in E-Trailer app

Eenvoudige installatie

U plaats de draadloze sensor eenvoudig onder uw gasfles

Geen internet nodig

Het gehele E-Trailer systeem werkt met Bluetooth

Zeer nauwkeurig

Het niveau van de gasfles is af te lezen in procenten en kilo's

Altijd warm en klaar om te koken

U hoeft nooit meer onverwachts een lege gasfles te hebben en kunt koken wanneer u wilt

Waarschuwing ontvangen

Wanneer de gasfles bijna leeg is ontvangt u een waarschuwing via de app

Wordt goed geïnformeerd

U bent altijd op de hoogte van hoeveel gas er nog in de gasfles aanwezig is

Geen gedoe meer

Bij het openen van de E-Gaslevel module ziet u direct de inhoud van uw gasfles(sen), zo hoeft u deze niet meer te wegen om een schatting van de inhoud te maken.

De E-gaslevel sensor wordt met een beugel/adaptor aan de aluminium gasfles bevestigd. Vervolgens kan u via de E-Trailer app altijd zien hoe vol de fles is.

Voor stalen en aluminium gasflessen

De E-Gaslevel module is geschikt voor stalen gasflessen, voor aluminium gasflessen is een E-Gaslevel adapter nodig en voor kunststof gasflessen werkt de E-Gaslevel helaas niet. Voor de complete lijst van gasflessen waar de E-Gaslevel op getest is vindt u hier.

Technische specificaties

Voltage: 3V
Gewicht: 33 g
Type batterij: CR2032 
Afmeting: 73 x 73 x 8 mm
Min. temp: -20 °C
Max. temp: 50 °C

 • E-Gaslevel sensor
 • QR-code
 • Handleiding

COVID-19 maatregelen

 1. Als u klachten heeft of contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft verzoeken wij u dringend u af te melden en niet te komen.
 2. Bij binnenkomst vragen wij u de gezondheidscheck in te vullen.
 3. Wij zorgen ervoor dat er niet meer dan 6 mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.
 4. Na elk bezoek maken wij al ons promotie materiaal weer schoon, zo zorgen wij ervoor dat alles virusvrij blijft.
 5. U kunt altijd een mondkapje dragen en wij zullen dit ook doen als u dit graag wilt.
 6. Wij geven geen handen.
 7. Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand.